Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ - Καινούριο ξεκίνημα για το Χρήστο Αρβανίτη και τη Γιώτα Νούλα

 Καινούριο ξεκίνημα στη ζωή τους έκαναν,  ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Αρβανίτης και η γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Παναγιώτα Νούλα (από τη Μυρίκη Ευρυτανίας), το Σάββατο 11 Ιουνίου.
Το μυστήριο του γάμου τελέσθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην  Αλσούπολη Νέας Ιωνίας (Αθήνα). Κουμπάροι ήταν ο Δημήτρης Βελαέτης (αντιδήμαρχος Αγράφων) και η σύζυγός του Σοφία. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεταξύ αυτών που παρευρέθησαν, ήταν ο πρώην νομάρχης Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Παναγιώτης Αγνιάδης και ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κολοκύθας.
Η καθιερωμένη δεξίωση δόθηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο αλσύλλιο, έξω από τον Ιερό Ναό, σε ένα περιβάλλον σοβαρό και απέριττο, αλλά συνάμα πρωτότυπο και ρομαντικό, με γνώριμες ελληνικές,
γαλλικές και ιταλικές απαλές μουσικές νότες. Οι νεόνυμφοι ξάφνιασαν, επιλέγοντας για την είσοδό τους στο χώρο της δεξίωσης τη μουσική από την παλιά τηλεοπτική σειρά “Χαβάη 5-0”. Ακολούθησαν, η κοπή της τούρτας και ο χορός του ζεύγους, υπό τους ήχους της γνωστής μπαλάντας “io di notte sono qui”.

 Αυτός ήταν και ο μοναδικός χορός της βραδιάς. Ωστόσο, το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων διατηρήθηκε αμείωτο, καθώς οι τελευταίοι από αυτούς αποχώρησαν γύρω στις 4:00 το πρωί. Επ΄ ευκαιρία και των χθεσινών του γενεθλίων, να ευχηθούμε στον εκλεκτό φίλο, συνάδελφο και δάσκαλο, χρόνια πολλά, δημιουργικά και ευλογημένα.