Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Θάνος Μωραΐτης: «Πιο δυνατοί, προχωράμε για την σωτηρία της χώρας»

Μέσα από δύσκολες διαδικασίες, βγαίνουμε όλοι πιο ενωμένοι και δυνατοί, για τη συνέχιση ενός δύσκολου έργου, που έχει σαν στόχο την σωτηρία της χώρας" δήλωσε ο Ευρυτανικής καταγωγής νέος Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης- Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θάνος Μωραΐτης, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης.  "Δώσαμε εδώ και είκοσι μήνες σκληρές μάχες και καταφέραμε πολλά για να σταθεί η πατρίδα όρθια. Χρειάζονται ακόμη πολλά και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε και αυτές τις μάχες, τιμώντας την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.
Με έναν ηγέτη σαν τον Γιώργο Παπανδρέου, που στην πράξη έδειξε τι σημαίνει πατριωτικό καθήκον, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, αφήνουμε πίσω όσους δεν συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και προχωράμε.
Από την μεριά μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και διαβεβαιώνω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να συμβάλλω κι εγώ, στο μέγεθος που μου αναλογεί, στην μεγάλη αυτή εθνική προσπάθεια.
Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη πολιτική ηγεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για την δουλειά που κάναμε αυτό το 20μηνο, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.  Καταφέραμε πολλά, ξεκινώντας από το μηδέν και προσωπικά, αισθάνομαι υπερήφανος για έργο που επιτελέστηκε και που είχε σαν μοναδικό σκοπό την θεμελίωση μιας άλλης, πράσινης πολιτικής, που μπορεί να δώσει αναπτυξιακό διέξοδο στη χώρα.
Συνεχίζουμε, ακόμη πιο δυνατά, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε. Καλούμαστε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Θα δώσουμε τις μάχες και θα τις κερδίσουμε.»
Να ευχηθούμε στον κ. Μωραΐτη, κάθε επιτυχία στα νέα του δύσκολη αποστολή, επ΄ ωφελεία των Ελλήνων αλλά και των συμπατριωτών του Ευρυτάνων.