Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

23 Αυγούστου ξεκινά η Ποταμιά με Σ. Κολόκα

Πιο οργανωμένη αναμένεται να είναι φέτος η ομάδαςτης Ποταμιάς. Στις 23 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν  όψει της νέας περιόδου με νέο προπονητή τον Σπύρο Κολόκα. Στον προεδρικό θώκο παρέμεινε ο Θανάσης Μπακατσιάς (Βρίσκεται σε αυτήν τη θέση από το 2008).
Να τονίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια το Μεγάλο Χωριό δεν έκανε προπονήσεις και οι παίχτες κατέβαιναν από Κυριακή σε Κυριακή, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα.

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
 Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ποταμιάς ο Λάκης Λαμπαδάρης. Ο 42χρονος τεχνικός οδήγησε τον ΑΟΠ για 7 χρόνια (2004-2011). Από τις σημαντικότερες επιτυχίες της ομάδας η ανάδειξη ως φιναλίστ κυπέλλου (2006-2007) και η πορεία στα play off ανόδου (2007-2008), που σταμάτησε στα ημιτελικά.
Νέος προπονητής ανέλαβε ο 45χρονος Σπύρος Κολόκας. Ο Κολόκας έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος ακόμη και εκτός Ευρυτανίας (Λαμία, Πιερικός). Στην Ευρυτανία έπαιξε μεταξύ άλλων σε: Αίολο, ΑΠΟΚ, Παλαιοκατούνα και έκλεισε την καριέρα του πριν από 1,5 περίπου χρόνο στον Άγιο Προκόπιο.