Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΑΣ "ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ" - ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Μετατίθεται στο Τμήμα Ασφάλειας Αγρινίου, ο μέχρι προχθές Διοικητής του Α.Τ. Κερασοχωρίου Δημήτρης Ματσούκας. Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία και από αυτή τη θέση που καλείτε για να διακονήσει την Ελληνική Αστυνομία.
Όσον αφορά την πολύχρονη παρουσία του στην Ευρυτανία, ο Δημήτρης Ματσούκας, ήταν άψογος, καταφέρνοντας με μοναδικό τρόπο να κάνει ταυτόχρονα ποιοτική και αποτελεσματική αστυνόμευση, υπηρετώντας τόσο ως Διοικητής του Α.Τ. Κερασοχωρίου, όσο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας.  Περί του χαρακτήρα του ανδρός, μια μόνο λέξη: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ. 

* Για μεγάλη οικονομική ζημία, μιλούν οι έμποροι του Καρπενησίου από την λειτουργία του παζαριού. Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Παναγιώτης Καραγιάννης, οι έμποροι από το παζάρι χάνουν αρκετά χρήματα, ενώ όσον αφορά τα προϊόντα που διατίθενται σε αυτό, τα χαρακτηρίζει αμφιβόλου προελεύσεως και καλεί τους καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα για τις αγορές τους και όχι τους μικροπωλητές του παζαριού. Δίκιο έχει ο Πρόεδρος…    

*Πόσους  τυφλούς έχουμε στην Ευρυτανία; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάρκος Μπόλαρης, μετά από καταγγελίες για υπερβολικό αριθμό δικαιούχων που λαμβάνουν το επίδομα τυφλότητας, ζήτησε να γίνει έρευνα και στο Καρπενήσι, γιατί πολλοί εξ  αυτών είναι μαϊμού. Για το λόγο αυτό εδώ και λίγες μέρες «ράμπο» υγείας  έχουν ξεκινήσει έρευνες , στην Άρτα, στα Γρεβενά, στην Άμφισσα, στη Φλώρινα, στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά και στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, προκειμένου να εντοπιστούν οι παραβάτες .Σημειώνεται ότι σε όλη τη χώρα επίδομα αναπηρίας (κάθε μορφής) λαμβάνουν 196.695 άτομα με το σχετικό επίδομα αναπηρίας, να ανέρχεται σε 725 ευρώ το δίμηνο.