Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

H 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

* Πολύ κοντά στην αλλαγή του Πολεοδομικού σχεδίου Καρπενησίου, ώστε να διορθωθούν οι απαγορευτικοί για την ανοικοδόμηση πολλών περιοχών,  συντελεστές δόμησης, βρίσκεται η Δημοτική Αρχή. Ήδη, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ν. Σουλιώτη,
αναμένεται οριστική απάντηση από την Περιφέρεια Στερεάς στην αίτηση ακύρωσης του Πολεοδομικού Σχεδίου, κάτι που θεωρείται βέβαιο, στο πλαίσιο του νέου νόμου περί αυθαιρέτων και έτσι αναμένεται να αρθεί η μεγάλη αδικία για τους ιδιοκτήτες στην περιοχή της Μεσοχώρας. Να συγχαρούμε την Δημοτική Αρχή για τις ενέργειές της και να ευχηθούμε αυτές να είναι αποτελεσματικές.

* Και μια που μιλήσαμε για τους φίλους μας του ταρίφες, πληροφορήθηκα ότι η γειτόνισσα Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, είπε ότι αυτή τη φορά το όχι για το νομοσχέδιο του Ραγκούση, θα είναι ΟΧΙ χωρίς επιστροφή. Αυτό δείχνει άλλωστε η συμμετοχή της την περασμένη εβδομάδα σε εκδήλωση των ταξιτζήδων που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του κλάδου από όλη την Ευρώπη. "Δεν κάνω πίσω με τίποτα" είπε η βουλευτής από την Φθιώτιδα, αναφέροντας ότι όχι μόνο αυτή αλλά αρκετοί συνάδελφοι της από το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο. Λέτε να…

*Με φωτοτυπίες θα ξεκινήσει η φετινή σχολική χρονιά αντί βιβλίων, λέει το αρμόδιο Υπουργείο. Έψαξα πολύ καλά και κάτι ανάλογο, δεν έχει συμβεί σε τούτη την δόλια τη χώρα από την απελευθέρωσή της και μετά. Μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι δεν πάμε καθόλου καλά και ότι οι διοικούντες είναι εκτός τόπου και χρόνου.

* Έγιναν επιτέλους και αυτές οι περιβόητες εκλογές στην Δυτ. Φραγκίστα. Τα προβλήματα στο χωριό είναι πολλά όπως και στα περισσότερα χωριά του Δήμου. Θύμιο, μάσε μανίκια γιατί σε περιμένει πολύ δουλειά.