Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΗΤΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΕΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ

Παίδες: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-2 
Στο τέλος του αγώνα η Φθιώτιδα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μέχρι εκείνο το σημείο οι καλοστημένοι στο γήπεδο Ευρυτάνες κρατούσαν μια ηρωική ισοπαλία. Τελικά οι φιλοξενούμενοι με δυο γκολ στο 79΄ με τον Αλαμάνη και με τον Μαργαρίτη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησαν με σκορ 0-2.
Ο αγώνας, που άρχισε στις 1 πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος GOOD LEAGUE (6ος Όμιλος) και συγκεκριμένα για την κατηγορία των παίδων. Ολοκληρώθηκε με αυτόν ο πρώτος γύρος.
Συνθέσεις Ομάδων
Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Μπουμπουρής, Γυφτομήτρος, Γιαννόπουλος, Αντωνίου Π., Σιταράς, Γενιτσαρόπουλος(68΄ Ζαρκάδας), Χρυσαφόπουλος, Μπλέντζος(71΄ Αντωνίου Φ.), Κατσίκης, Κολοκούρας(50΄ Ευαγγελοδήμος)
Φθιώτιδα (Πέτρος Καραΐσκος& Τάκης Μπατζελής): Καραχάλιος, Τσόντζορας (65΄ Καλιακούδας), Βαρυπάτης, Χάψας, Αργυρίου, Μαργαρίτης, Ευαγγελόπουλος(46΄ Αλαμάνης), Τεμπέλης, Καραναστάσης, Μιχαήλ(58΄ λ.τρ Κοντογεώργος), Παπαποστόλου
Νέοι: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 2-3
Ωραίο ματς σημειώθηκε στους νέους. Η Φθιώτιδα επικράτησε και σε αυτό το παιχνίδι στο φινάλε με το «χορταστικό» 3-2.
Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 7/12 στις 3 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος GOOD League ΟΠΑΠ για την κατηγορία των νέων.
Η Ευρυτανία συνέχισε τις πολύ καλές παρουσίες της στην διοργάνωση. Βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές και βρέθηκε κοντά στο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη είναι στην 3η θέση με 3 βαθμούς και έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις με την αγωνιστική της παρουσία.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά με την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, προηγούμενοι με 1-0.
Τα πάνω-κάτω έφεραν οι ποδοσφαιριστές της Φθιώτιδας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Το δίλεπτο(51΄-53΄) κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να προηγηθούν με 1-2. Σκόρερ χρίστηκαν οι: Κώστας Μαδούρας (Το 2ο του για φέτος) και Θανάσης Σούφλας.
Συνθέσεις Ομάδων
Ευρυτανία (Γιάννης Φλωράκης): Κουτούμπας, Νούλας, Ζιάκας(46΄ Φούκας Α.), Παχής, Οσμενάι, Λέρης, Φούκας Ν., Μπίκας, Γούλας, Κόγιας, Καρατσίκης
Φθιώτιδα (Πέτρος Καραΐσκος& Τάκης Μπατζελής): Λιανός, Ίβρος, Ποταμιανός, Μαδούρας, Δελούκας, Καραναστάσης, Καραντάθας(81΄ Καραματσούκης), Γέμελος, Παύλου(76΄ Παπαμίχος), Παπανικολάου(60΄ Νάσιος), Σούφλας