Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Συνεδρίασε η (ΝΟ. Σ) Ν.Δ. Ευρυτανίας - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Την περασμένη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 συνεδρίασε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή – Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας, παρουσία του αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Λουλουδάκη.
Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Καρπενήσι, όπου παραβρέθηκαν αρκετά μέλη της, προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις προτάσεις του κ. Λουλουδάκη, αλλά και για να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα.

Κατά την διάρκειά της έγινε εποικοδομητική συζήτηση, αντηλλάγησαν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι ανοίχτηκε και το θέμα των υποψηφίων στο Νομό χωρίς ωστόσο να αναφερθούν ονόματα. Παρόμοια συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στην Λιβαδειά ώρα 18:00

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες την ερχόμενη Παρασκευή 16-12-2011 θα επισκεφτεί το Καρπενήσι ο Βουλευτής του νομού Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπεύθυνος αναπληρωτής Τομεάρχης οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:17:00 Επίσκεψη στο Δήμο Καρπενησίου-17:30 συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας και θα ακολουθήσει συνάντηση με τοπικούς φορείς-18:00 Ομιλία στα Γραφεία της ΝΟΔΕ όπου καλούνται μέλη και φίλοι τους κόμματος να παραβρεθούν .Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις του Δήμου για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου.

 ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ο προϋπολογισμός, τα εξαπτέρυγα και το ΠΑΣΟΚ


    Πριν λίγες μέρες έγινε η συζήτηση στο κοινοβούλιο για την ψήφιση του τελευταίου προϋπολογισμού. Διαβάζοντας  την ομιλία του κ. Καρανίκα στη βουλή το μόνο που έχουμε να του πούμε είναι το εξής. Είναι αργά για δάκρυα.... τώρα πετάτε τις ευθύνες από πάνω σας..... όταν λέγατε σε όλα ναι ήταν καλά!!!Η κυβέρνησή σας ήταν πιο επικίνδυνη και ανίκανη που πέρασε και οδήγησε την χώρα μας σε καταστροφικά αδιέξοδα όπως, φτώχεια, ανεργία, ύφεση, αποσύνθεση τις κοινωνίας, διάλυση του κράτους και εθνική ταπείνωση. Αυτές οι διαπιστώσεις δυστυχώς  είναι αληθινές, δεν είναι μόνο δικές μας, είναι και του συντρόφου σας κ. Χρυσοχοϊδη που φυσικά συμμετείχε στην καταστροφή της χώρας και χαίρει  μεγάλης εκτιμήσεως στους πρόθυμους,  αλλά βλέποντας ότι χάνετε η εξουσία θέλει να διασωθεί, χωρίς να διστάσει να πει ότι ο ΓΑΠ ούτε σε αποικία δεν μπορεί πλέον να είναι υποψήφιος, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει είναι δικός σας θέμα.  
   Όλοι οι πολιτικοί που στήριξαν τον ΓΑΠ εδώ και δυο χρόνια(με τον πιο ένθερμο τον Βουλευτή μας)  μα όλοι τους αναγεννήθηκαν άλλαξαν πολιτικό λόγο άλλαξαν ρώτα και επιτίθενται στη ΝΔ λες και αυτή κυβέρνησε τα δυο τελευταία καταστροφικά χρόνια που μας γύρισαν δυστυχώς δεκαετίες πίσω, λες και αυτή έκανε τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ανεβάζοντας σκοπίμως το έλλειμμα του 2009 για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ και ψάχνουν για άλλοθι νομίζοντας ότι η κυβέρνηση Παπαδήμα είναι η κολυμπήθρα του Συλωάμ για τις βαριές ευθύνες που έχουν.
   Και το παράλογο και εξωφρενικό, τώρα έχουν βάλει στο στόμα τους τη λέξη ανάπτυξη λες και δεν γνωρίζουν ότι  με τα τραγικά λάθη τους, την μεγάλη ύφεση που υπάρχει,  που τη θυμήθηκαν οι αθεόφοβοι δεν ντρέπονται λίγο, τι στην ευχή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
   Δύο χρόνια τώρα οι πρόθυμοι αντί να ασχολούνται με την γόνιμη αντιπολίτευση έχουν στοχοποιήσει τη ΝΔ και τον πρόεδρό της με σκοπό να κερδίσουν ψηφοφόρους σε βάρος της παράταξης από την οποία ωφεληθήκαν και τους έκανε πολιτικούς.
   Όσο η ΝΔ μιλούσε για ανάπτυξη και λάθος μείγμα πολιτικής αυτοί ψήφιζαν μνημόνια και μεσοπρόθεσμα στραγγίζοντας την κοινωνία στέλνοντας στον ΟΑΕΔ χιλιάδες συμπατριώτες μας. Όσο η ΝΔ ανακοίνωνε προγράμματα εξόδου ( βλέπε Ζάππειο 1 και 2 ) από την κρίση και την ύφεση οι πρόθυμοι και οι του ΠΑΣΟΚ κυνηγούσαν τη ΝΔ και προσπαθούσαν να απαξιώνουν τον υπεύθυνο λόγο της .
Έτρεχαν επίσης στην Ευρώπη κατηγορώντας την ΝΔ με στόχο την εύνοια των ξένων, κατηγορούσαν τον Σαμαρά γιατί αυτός ουσιαστικά είναι ο στόχος τους, σιγά μην νοιάστηκαν για την ανάπτυξη  του τόπου και την δίκαιη κατανομή βαρών. Είναι αυτοί που πολεμούσαν υπόγεια το Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη,  την COSCO,  OTE  κ.λ.π. ότι πιο αναπτυξιακό ξεκινούσε να γίνει στον  τόπο μας μετά από 25 χρόνια απραξίας λαϊκισμού και διαφθοράς.
Παρακολουθώντας τις ομιλίες των λαλίστατων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και εξαπτέρυγων καταλάβαμε ότι αυτοί μάλλον τα δύο τελευταία χρόνια βρίσκονταν εκτός Ελλάδος και ερχόμενοι στην πατρίδα μας ανακάλυψαν την απαξίωση της Ελλάδας μας στο εξωτερικό την διαφθορά  το κακό φορολογικό σύστημα  το κακό κοινωνικό κράτος κ.λ π. και για όλα αυτά φυσικά φταίει ο Σαμαράς και η ΝΔ,  φταίει επίσης για την μεταβατική κυβέρνηση, φταίει για ότι έχει σχέση με την πολιτική στην Ελλάδα, και δεν καταλάβαμε από πότε φταίει η αντιπολίτευση για τις αποφάσεις  και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και των συνεργατών της ?
 Είναι κωμικό αυτό που συνέβη αυτές τις μέρες στη βουλή με τους λόγους των  ευπατρίδων πολιτικών μας και τι θα ακούσουμε  ακόμα, εμείς αυτό που βλέπουμε μήνες τώρα είναι ότι η ΝΔ παίρνει μεγάλο προδάδισμα δημοσκοπικά με πρόβλεψη την αυτοδυναμία εφικτή, και το ΠΑΣΟΚ με τους πρόθυμους να την κυνηγάνε λυσσαλέα άλλοτε υπόγεια και άλλοτε ευθέως για να μην πετύχει την αυτοδυναμία.(η προπαγάνδα τους δεν πείθει κανέναν)
 Κύριοι ασχοληθείτε με τα του οίκου σας αφήστε ΤΗ ΝΔ να κάνει τη δουλειά της.
Στη ΝΔ υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά αγαπούν την ΕΛΛΑΔΑ μας ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ Ο ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
   Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ  ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ.
 ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ!!!