Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις από το Δήμο Καρπενησίου


Μια υπέροχη βραδιά, αφιερωμένη στους αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, αλλά και σε συμπολίτες μας που έχουν προσφέρει με το δικό τους τρόπο στην Ευρυτανία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.
Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου, του Δημάρχου κ. Κώστα Μπακογιάννη, μαθητών, γονέων, επισήμων, αλλά και αρκετών δημοτών, το βράδυ της Πέμπτης το πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμύρισε την αίθουσα του συνεδριακού κέντρου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καρπενησίου με έργα Shostakovich, Mozart, Beethoven, Louis Armstrong, με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και φυσικά με τη συμμετοχή της εκπληκτικής παιδικής χορωδίας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου, δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα, παρασέρνοντας μικρούς και μεγάλους και κάνοντάς τους να ξεφύγουν για λίγο από την δύσκολη πραγματικότητα.
Κατά τη διάρκεια της πανέμορφης αυτής εκδήλωσης, η οποία ήταν έμπνευση και ιδέα του Δημοτικού Συμβούλου Καρπενησίου κ. Λεωνίδα Παπαδόπουλου, βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καρπενησίου, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στη συνέχεια.
Επίσης, τιμήθηκαν πέντε συμπολίτες μας, οι οποίοι ξεχώρισαν στο χώρο του αθλητισμού και με τις διακρίσεις τους έκαναν υπερήφανη την Ευρυτανία.
Ο Δημήτρης Σιδέρης στο Τάε Κβον Ντο, η Φωτεινή Σταμούλη στον Υγρό Στίβο, ο Γιάννης Αντωνίου στο Αλπικό Σκι, η Κωνσταντίνα Μπουμπουρή στον χώρο του ποδοσφαίρου ως Διαιτητής και ο Γιώργος Γεωργίου ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, ο κ. Γιώργος Γεωργίου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, αλλά με μήνυμα του ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Καρπενησίου για την ξεχωριστή τιμή που έγινε στο πρόσωπό του.

 

 Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα που έψαλε η παιδική χορωδία.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Τάκη Βασιλική (19,5)
Β’ ΤΑΞΗ: Ζαλοκώστα Χρυσάνθη (19,5)
Ζαχαροπούλου Ελένη (19,5)
Γ’ ΤΑΞΗ: Αλατάρη Αλεξάνδρα (19,6)


1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Σμύρη Σαλώμη (19,9/13)
Β’ ΤΑΞΗ: Νούλα Ευρυδίκη (19,7/13)
Γ’ ΤΑΞΗ: Γκρίζη Όλγα (20)

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Δ.Τριανραφύλλου (19,11/13)
Β’ ΤΑΞΗ: Λουκά Ξανθίππη (19,12/13)
Γ’ ΤΑΞΗ: Κοροκίδα Αθηνά (18,10/13)
Ζαχαρόπουλος Αντώνιος (18,10/13)
1ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Α’ ΤΑΞΗ: Κρίντα Αικατερίνη (17,1)
Β’ ΤΑΞΗ: Κουρλού Παναγιώτα (17)
Γ’ ΤΑΞΗ: Σαμιώτη Δήμητρα (19,6)

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΟΥΡΝΑ
Α’ ΤΑΞΗ: Μάργαρη Δήμητρα (19,2/15)
Β’ ΤΑΞΗ: Σαμαρά Σοφία (17,14/15)
Γ’ ΤΑΞΗ: Καλτσής Λουκάς (18,3/15)

ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΦΟΥΡΝΑ
Α’ ΤΑΞΗ: Τσιώτα Σοφία – Μαρία (18,8/10)
Β’ ΤΑΞΗ: Μπάζας Ελευθέριος (17,2/10)
Γ’ ΤΑΞΗ: Τσιρώνη Όλγα (15,2/10)