Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Από 1 μέχρι 30 Ιουνίου οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καρπενησίου

Καλούνται οι γονείς οι οποίοι επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρπενησίου, να υποβάλλουν αιτήσεις εγγραφής νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2012 – 2013 από 1- 6 - 2012 έως 30 - 6 - 2012 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο γραφείο του Α΄ Παιδικού Σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι στη νέα σχολική χρονιά, στους Παιδικούς Σταθμούς θα καταβάλλονται τροφεία από 8 ευρώ έως 40 ευρώ αναλόγως του οικογενειακού εισοδήματος, μειωμένα έως 20% από πέρυσι.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα έντυπα αιτήσεων κ.λ.π. μπορείτε να βρείτε στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου http://.politis.karpenissi.gr →Για πληροφορίες τηλ. 2237022506
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.Αίτηση εγγραφής (ή επανεγγραφής). Το έντυπο δίνεται από την υπηρεσία.
2.Υπεύθυνη Δήλωση . Το έντυπο δίνεται από την υπηρεσία.
3.Πιστοποιητικό ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης του Παιδιού (αναζητείται αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία).
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εάν πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια.
4.Πιστοποιητικό υγείας του παιδιού από παιδίατρο (το έντυπο δίνεται από την υπηρεσία) και φωτοαντίγραφο σελίδας εμβολιασμού του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού ώστε να φαίνονται τα προβλεπόμενα για την ηλικία του εμβόλια.
5,Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης συζύγων του τρέχοντος οικονομικού έτους συνοδευόμενο από Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86, στην οποία θα βεβαιώνεται η γνησιότητα του αντιγράφου που κατατίθεται ή αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, στην οποία θα αναγράφεται το σύνολο του οικογενειακού εισοδήματος τους, θεωρημένη από Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) ή Αστυνομικό Τμήμα.
6.Βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη και επικυρωμένο αντίγραφο ενσήμων των γονέων προκειμένου για τους εργαζομένους στον Ιδιωτικό Τομέα ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ότι η μητέρα ή ο έχων την επιμέλεια τέκνου (μονογονεϊκή) εργάζεται. Όταν ο ένας εκ των δυο γονέων είναι άνεργος επισυνάπτεται η κάρτα του Ο.Α.Ε.Δ.(φωτοτυπία επικυρωμένη).
7.Για την εγγραφή παιδιού αλλοδαπών γονέων στον Π.Σ. εκτός των αναφερόμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας όπως αυτή αποδεικνύεται.