Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Άξιος εργάτης του Ευαγγελίου ο εφημέριος Παναγίας Καρπενησίου Το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου απένειμε στον π. Νικόλαο Σταμούλη ο Μητροπολίτης Καρπενησίου

Το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου απένειμα την περασμένη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, ενήμερα της εορτής του Πολιούχου της πόλης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον διακονούντα στο Ιερό Θυσιαστήριο Αιδεσιμολογιώτατο π. Νικόλαο Σταμούλη.

Ο π. Νικόλαος, χειροτονήθηκε Διάκονος το 1994 και το 1999 Πρεσβύτερος, δια χειρών του Μητροπολίτου Καρπενησίου. Από το 2011, ο π. Νικόλαος που είναι γιος Ιερέα και Θεολόγος, διακονεί επ΄ αγαθώ την Ενορία της Παναγίας Καρπενησίου.
Ο  Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον π. Νικόλαο να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο τη θεοφιλή διακονία του ως Λειτουργός του Υψίστου και να μεταλαμπαδεύει πάντοτε το φως του Χριστού στις ψυχές των ενοριτών του, σε μία κοινωνία συνεχώς μεταβαλλόμενη, ανάλγητη και πολυπολιτισμική, όπου ο Ιερεύς καλείται να είναι φως «τοις εν σκότει» και να φωτίζει όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους καθοδηγώντας τους να παραμένουν κοντά στην Εκκλησία του Χριστού προσηλωμένοι στις αιώνιες αλήθειες της πίστεως και παραδόσεώς μας.
Να συγχαρούμε το άξιο λευίτη της τοπικής μας εκκλησίας και να του ευχηθούμε υγεία, μακροημέρευση και παν αγαθόν προς δόξα Θεού.