Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Σημαντικές διακρίσεις αθλητών του Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου στον περιφερειακό Αγώνα Αλπικού Σκι Προαγωνιστικής Κατηγορίας Νοτίου Ελλάδος στον Παρνασσό


Το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό στην τοποθεσία Φτερόλακα, ο Περιφερειακός Αγώνας Προαγωνιστικής Νοτίου Ελλάδος. Ο Ε.Ο.Σ Αθηνών για άλλη μία φορά με σύμμαχο τον καλό καιρό, οργάνωσε άψογα μία γιορτή για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι πήραν το βάπτισμα του πυρός.


Μετάλλια και διπλώματα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά, τα οποία αποχώρησαν γεμάτα ενθουσιασμό, αλλά και όνειρα για το μέλλον. Πρόκειται για την τελευταία διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας στις κατηγορίες παίδων στα πλαίσια του Ελληνικού πρωταθλήματος, για την χειμερινή περίοδο 2012 - 2013.
Ο Ε.Ο.Σ Καρπενησίου συμμετείχε με δεκατρείς αθλητές. Πέντε αθλητές-τριες στην κατηγορία 2001: Διώτη Δανάη, Κλαουδάτου Μαρία-Γεωργία, Κοντοπάνος Παναγιώτης, Μπαρλάς Θεόδωρος, & Τσιάμης Δημήτρης και οκτώ αθλητές στην κατηγορία 2002:   Γραμματίκας Οδυσσέας, Ευαγγελοδήμος Αποστόλης, Καραμπάς Ερμής, Κορέντζελος Γιάννης, Ντότσικας Κων/νος, Σταμάτης Θεόδωρος, Τόλης Νίκος, Τόλης Αλέξανδρος,   Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής Σιταράς Ταξιάρχης  και ο  αρχηγός Σαπούνης Γιάννης. Σημαντική ήταν και η παρουσία των οικογενειών  που συνόδευσαν την αποστολή. Ευαγγελοδήμου Δ., Κορέντζελου Δ., Τσιάμη Θ., & Τόλη Γ.
 Πιο συγκεκριμένα στην ηλικία των 2001, η Κλαουδάτου Μαρία-Γεωργία κατέλαβε την 5η θέση, η Διώτη Δανάη την 11η θέση, ο Τσιάμης Δημήτρης την 13η θέση, ο Κοντοπάνος Παναγιώτης την 15η θέση και ο Μπαρλάς Θεόδωρος την 27η θέση. Αντίστοιχα στην ηλικία των 2002 ο Σταμάτης Θεόδωρος κατέλαβε την 13η θέση ο Γραμματίκας Οδυσσέας την 14η θέση, ο  Ευαγγελοδήμος Αποστόλης την 20η θέση, ο Τόλης Αλέξανδρος την 21η θέση, ο Κορέντζελος Γιάννης την 25η θέση, ο Τόλης Νίκος την 31η θέση.
Ο ΕΟΣ Καρπενησίου θα συνεχίσει τις δράσεις του για την θερινή περίοδο με Ορειβατικές δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν σύντομα.