Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Θλίψη και πόνος στην κηδεία του 39χρονου στη Βούλπη

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2013, η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου 39χρονου Βασίλη Πέγκα στην Βούλπη Ευρυτανίας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην Αθήνα.
Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι, κάτοικοι των Αγράφων τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία με ένα πελώριο «γιατί» να κυριαρχεί στις σκέψεις τους.

Ήδη από την Κυριακή με το άκουσμα της θλιβερής είδησης, βαρύτατο πένθος έπεσε στο χωριό και όχι μόνο.

Κανείς δεν είχε διάθεση για κουβέντες, όλοι ήταν πικραμένοι με τον άδικο και αδόκητο χαμό. Όλοι είχαν να πουν και από μια καλή κουβέντα για τον 39χρονο.
Η δικός τους Βασίλης έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, αποτελώντας ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου.
Ο Βασίλης Πέγκας ήταν υποψήφιος Βουλευτής Ευρυτανίας με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας το 2012 και πρόεδρος στο Σύλλογο Βουλπιωτών Ευρυτανίας "Ο Αϊ-Θωμάς". Δυστυχώς είναι και αυτός ένα από τα δεκάδες θύματα στους δρόμους καρμανιόλες της πρωτεύουσας.
Η ανακοίνωση του κόμματος του ΣΕΕ για τον θάνατο
του Βασίλη Πέγκα
Ο ΣΕΕ θρηνεί την απώλεια ενός αξίου μέλους του. Έφυγε από κοντά μας, μετά από θανατηφόρο τροχαίο, ο αγωνιστής και υποψήφιος στην Ευρυτανία στις τελευταίες εκλογές ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΓΚΑΣ. Πέγκας Βασίλειος του Σταύρου
Ο ΣΕΕ από σήμερα είναι φτωχότερος, αλλά και η Πατρίδα μας που έχασε ένα ακόμη τέκνο της στο άνθος της νιότης του.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια και θα είμαστε κοντά της ευχόμενοι να βρεί την δύναμη να ξεπεράσει την απώλεια.
Είμεθα βέβαιοι ότι θα καταλάβει μια θέση στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ γιατί ήταν τίμιος, αγωνιστής και αγνός πατριώτης και από εκεί ψηλά απαλλαγμένος από τα προβλήματα της καθημερινότητας θα παρακολουθεί και θα αγωνιά μόνον για το μέλλον της Πατρίδος.
Τον διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και για ΕΚΕΙΝΟΝ με όσες δυνάμεις έχουμε και δεν θα εγκαταλείψουμε παρά τις δυσκολίες.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της Ευρυτανίας που θα τον σκεπάσει.
               
Αργύρης Σαρήπαπας
Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ
PrasiaOnline