Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Καρπενησίου και Βελουχίου ανάβασις Επιτυχής η Τουριστική προβολή του Δήμου Καρπενησίου στο The Mall Athens


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση τουριστικής προβολής του Δήμου Καρπενησίου στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας. Δήμος Καρπενησίου, Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, Επιμελητήριο Ευρυτανίας , ξενοδοχεία, ξενώνες και επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος ένωσαν τις δυνάμεις τους και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, παρουσίασαν το Καρπενήσι και τα χωριά του ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό του χειμώνα.
Οι οθόνες έπαιζαν ασταμάτητα εικόνες από το χιονισμένο Καρπενήσι και το Βελούχι, ενώ όλο εμπορικό κέντρο γέμισε με μπαλόνια του Δήμου Καρπενησίου. Οι εκπρόσωποι του Δήμου και του Χιονοδρομικού Κέντρου παρείχαν ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες για ότι αφορά τον Δήμο Καρπενησίου και την περιοχή στους αμέτρητους επισκέπτες του περιπτέρου.

Με κεντρικό σύνθημα: «Ανεβείτε στο Καρπενήσι, Ανεβείτε στο Βελούχι», ο Δήμος Καρπενησίου προσκαλούσε κάθε διερχόμενο να ενημερωθεί για τον τόπο μας, να μάθει για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και γιατί όχι να περάσει μερικές χειμωνιάτικες ημέρες στα βουνά!

Είναι η πρώτη φορά που ένας Δήμος ξέφυγε από την πεπατημένη λογική των εκθέσεων και πλησίασε ο ίδιος τους εν δυνάμει επισκέπτες του σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο με πολλαπλάσια επισκεψιμότητα. Και αυτή η προσπάθεια απέφερε καρπούς! Και αυτήν την προσπάθεια στήριξαν αναρίθμητοι Ευρυτάνες που πέρασαν από το περίπτερο του Δήμου, βοήθησαν τις ώρες αιχμής, φωτογραφήθηκαν εκεί και διέδωσαν τις όμορφες αυτές εικόνες με τον δικό τους τρόπο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν κυριολεκτικά φωτιά! Τα likes στη σελίδα του Δήμου αυξήθηκαν με γεωμετρική πρόοδο και τα μηνύματα των επισκεπτών μας και αυτών που σχεδιάζουν να επισκεφθούν την περιοχή είναι εντυπωσιακά πολλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δήμο Καρπενησίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου και το Επιμελητήριο Ευρυτανίας για την άψογη συνεργασία καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Ένα ακόμη ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου μας και τους φίλους Ευρυτάνες που πέρασαν να μας δουν. Ένα τελευταίο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που αναδημοσίευαν, σχολίασαν, κοινοποιούσαν τις φωτογραφίες από τις ημέρες αυτές και έδωσαν με τον δικό τους τρόπο μία τεράστια δυναμική σε αυτή την προσπάθεια.

Με συλλογική δουλειά, και βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι αποδείξαμε ότι οι Ευρυτάνες είναι παντού και μπορούν να πείσουν τον καθένα να "ανέβει" στον πιο αυθεντικό τόπο ζωής της Ελλάδας