Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ: ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπαμπαλή στο Δήμο Αγράφων, φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο.
Όπως ισχυρίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαμπαλής προκειμένου να εξασφαλίσει τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δεσμευτεί για ένα ευρύ ψηφοδέλτιο και ένα πλαίσιο
αρχών που θα εναντιωνόταν στην καταστροφική πολιτική των μνημονίων, ενώ θα απέκλειε από το ψηφοδέλτιο του  τη συμμετοχή τοπικών θεσμικών εκπροσώπων των κομμάτων της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Όπως τονίζουν από το ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς ο κ. Μπαμπαλής, παρά τις αρχικές του δεσμεύσεις, φαίνεται να υπαναχωρεί και να συμπεριλαμβάνει στο ψηφοδέλτιο του τον Γραμματέα της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, παραβλέποντας ακόμα και τις τουλάχιστον άστοχες επιστολές του πρόσφατα στον τοπικό τύπο.
Στον ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι  δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνεργασία με τα κόμματα της συγκυβέρνησης στο πρόσωπο του κ. Μπαμπαλή, ούτε καμία στήριξη σε ένα κομματικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του, ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται σε όλη την Ελλάδα να γκρεμίσει αυτή την καταστροφική πολιτική και θα ήταν αντιφατικό, παράδοξο και ανέντιμο απέναντι στα μέλη και τους ψηφοφόρους του, να τους ζητήσει, στο Δήμο Αγράφων, να  στηρίξουν ψηφοδέλτια που περιλαμβάνουν άτομα που  εκπροσωπούν αυτή την πολιτική  με θεσμικούς ρόλους.   
Από τις επόμενες κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα εξαρτηθούν πολλά όπως φαίνεται και στο Δήμο Αγράφων.