Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ" ΤΗΣ ΔΕΚ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                            
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ      
ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ                            
 (Δ.Ε.Κ.)

           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία χρόνια τώρα στεκόμαστε απέναντι σε ένα αυτοδιοικητικό καθεστώς και με συγκεκριμένα  επιχειρήματα αναδεικνύουμε τις σκοπιμότηες αυτού του νεολαϊκιστικού  τοπικού παλαιοκομματικού πολιτικού μοντέλου.

Είναι γεγονός ότι οι παραλείψεις και η αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής για τους κατοίκους των χωριών μας, οδήγησαν τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρπενησίου  σε πλήρη μαρασμό και ερήμωση. Είναι επίσης γεγονός ότι οι ενέργειες στα έργα βιτρίνας του κέντρου  της πόλης του Καρπενησίου στα οποία στην κυριολεξία ξοδεύονται αρκετά εκατομμύρια, όχι μόνο δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αλλά καθημερινά δυσκολεύουν την ζωή των πολιτών.
Η παράταξή μας συνεχίζοντας  τον αγώνα, καλεί όλους τους δημότες σε συστράτευση για να απαλλαγούμε από αυτή την δημοτική αρχή που δημιούργησε την νέα φυλή των ειδικών  συμβούλων προκαλώντας ταξικές διακρίσεις μεταξύ παιδιών επωνύμων και  παιδιών των «λοιπών», να απαλλαγούμε από τις σπατάλες, τις κοινωνικές διακρίσεις και αδικίες. Καλούμε όλους τους δημότες και τις κοινωνικές ομάδες, εν όψει των δημοτικών εκλογών σε δημιουργία ενός ευρύτερου κοινωνικά αποδεκτού δημοτικού ψηφοδελτίου για το  Καρπενήσι μέσα από το οποίο θα αναδεικνύεται η Τοπική Δημοτική μας Δημοκρατία, μια έννοια που αποτελεί άγνωστη λέξη για την νυν δημοτική αρχή.
Τους χειρισμούς για την διαμόρφωση του τελικού σχήματος που θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στις εκλογές του Μαΐου  2014 αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Γιάννης Σταμάτης (τηλ. 6972217570 και email jostamatis@gmail.com), μιας και ο νυν επικεφαλής της ΔΕΚ Βαγγέλης Καρφής για υπηρεσιακούς λόγους αδυνατεί να είναι και πάλι υποψήφιος , όπως ήδη  έχει δηλώσει ο ίδιος.

Καρπενήσι  17/2/2014
Εκ της Δ.Ε.Κ.