Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έγινε το πρώτο βήμα για τη Σχολή Διαιτησίας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας


Το είπε και το έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Δημήτρης Πεταρούδης. Μετά την εκλογή του στην Προεδρία της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων, δεσμεύτηκε ότι θα κινήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που προβλέπονται έτσι ώστε στο Νομό μας να λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας, όπου θα μπορούν να διδάσκονται τα μυστικά της διαιτησίας νέοι άνθρωποι που επιθυμούν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.
Η δέσμευση του Προέδρου υλοποιήθηκε εν μέρει το Σάββατο 28 Αυγούστου 2010, το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καρπενησίου, όπου και πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο διαιτησίας.
Παρουσία του Προέδρου και μελών της ΕΠΣ, νέοι διαιτητές που έχουν δώσει δείγματα γραφής και έχουν περάσει τα «τεστ» εντός των γηπέδων, αλλά και παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την διαιτησία, παρακολούθησαν το σεμινάριο, αποκτώντας σωστές και χρήσιμες γνώσεις.
Βασικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν ο διαιτητής και νυν καθηγητής Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. Μάνθος, ενώ παρών ήταν και ο Αρχιδιαιτητής Νίκος Λαθύρης. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές θα ακολουθήσει και νέο σεμινάριο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την ΕΠΣΝΕ.