Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΥΡΙΚΗ – ΚΕΡΑΣΟΒΟ 0-0 Παλικαρίσια ισοπαλία για το Κεράσοβο


Το πρώτο του και ταυτόχρονα παλικαρίσιο βαθμό στο πρωτάθλημα κατέκτησε την περασμένη αγωνιστική το Κεράσοβο, παίζοντας μάλιστα εκτός έδρας με την Μυρίκη. Οι φιλοξενούμενοι, με πολύ πάθος και δύναμη, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές, με κορυφαίους στην άμυνα τον τερματοφύλακα Αρκουμάνη και τον ογκόλιθο Σιακαμπέτη, πήραν ένα πολύ χρήσιμο βαθμό και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και την νίκη αν ήταν πιο προσεκτικοί σε 2-3 καλές φάσεις που δημιούργησαν.
Από την άλλη μεριά τον συγκρότημα του Βασίλη Φούκα, χωρίς να πιάσει την μεγάλη απόδοση, έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, είχε 3 δοκάρια, δεν μπόρεσε όμως να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι έχασε δυο βαθμούς που δεν τους υπολόγιζε.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού οι Σταμούλης και Αρκουμάνης, με τον πρώτο να «βομβαρδίζει» και τον δεύτερο να μην καταλαβαίνει τίποτα, αποσοβώντας με κάθε τρόπο τους κινδύνους για την εστία του.
Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής του αγώνα Λάμπρος Κολοκώτσιος, ο οποίος κατάφερε ένα εύκολο ματς με τα σφυρίγματά του, να το τινάξει στον αέρα. Απέβαλε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση τον Τσιλιμέκη της Μυρίκης και τον Μούτσελο του Κερασόβου, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο.
Την επόμενη αγωνιστική η Μυρίκη θα υποδεχτεί την Κρέντη το Σάββατο 16/10 και το Κεράσοβο τον Αγ. Προκόπιο την Κυριακή 17/10.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
19’ σέντρα Τσιλιμέκη, σουτ Καρδαμπίκη από καλή θέση, λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
35’ σουτ του Σιταρά, που ήταν τετ α τετ με τον Αρκουμάνη, κατέληξε άουτ.
45’ σέντρα σουτ Σταμούλη από αριστερά, έδιωξε στη δεξιά γωνία ο Αρκουμάνης.
45’ Γυριστό σουτ του Παπαδονίκου, έδιωξε σε κόρνερ ο Μεριγκούνης.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
68’ Σουτ του Σταμούλη, πάνω από την εστία.
70’ Εκτέλεση φάουλ Σταμούλη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
72’ Δυνατό σουτ του Σταμούλη, έδιωξε με το ένα χέρι ο Αρκουμάνης.
85’ Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσιλιμέκης επειδή εξύβρισε τον διαιτητή.
89’ Σουτ Σταμούλη, απέκρουσε ο Τερματοφύλακας
90+ Ο Μούτσελος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί εξύβρισε τον διαιτητή.
90+ Ο Σταμούλης εκτέλεσε φάουλ, το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Κερασόβου.
Συνθέσεις:
ΜΥΡΙΚΗ: Μεριγκούνης, Παχής (86’ Λιάγκας Κ), Ράπτης, Ζαχαράκης, Λέντζος, Καρδαμπίκης, Γκορόγιας, Σταμούλης, Σιταράς (64’ Τσιλίκας), Λιάγκας, Τσιλιμέκης.
ΚΕΡΑΣΟΒΟ: Αρκουμάνης, Ζιάκας, Κοσμάς, Καλύβας, Σιακαμπέτης, Ρίζος, Ράπτης Μ (12’ Λαθύρης Α.) Παπαδονίκος (65’ Τσιγαρίδας), Κατσαδούρος, Βλάχος, Παπαροϊδάμης.