Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ 0-0



Παρότι ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, δεν τα κατάφερε ο Απεραντιακός να πάρει την πρώτη του νίκη στην Δ΄ Εθνική. Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Πύρασο Ν. Αγχιάλου, σε μια ομάδα που δεν έδειξε τίποτε το ιδιαίτερο στον συγκεκριμένο αγώνα.
Η ομάδα μας, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πατώντας πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησε από την αρχή να επιβληθεί του αντιπάλου του για να πετύχει γκολ.
Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό των παιχτών της ευρυτανικής ομάδας και τις 2-3 καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν μπροστά στα καρέ του Στάϋκα, το ποθούμενο δεν ήλθε. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους φιλοξενούμενους, που στο ίδιο διάστημα έπαιξαν με αμυντικούς προσανατολισμούς για να μην δεχτούν τέρμα.
Ο Απεραντιακός ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και με μια πολύ καλή στιγμή με τον Ανδρεάκη να χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Γενικά και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έψαξαν το γκολ, δημιούργησαν φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη παρότι στα 30΄ τελευταία λεπτά του αγώνα έπαιζαν με παίχτη παραπάνω μετά την αποβολή του Πετρίδη.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Απεραντιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Οικονόμο Τσαριτσάνης.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
5΄ Ο Ανδρεάκης κεφαλιά κόντραρε σε αμυντικούς του Πύρασου και πέρασε κόρνερ δίπλα από το αριστερό δοκάρι
16΄ Ο Γεωργιάδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά βρήκε τον Βούλγαρη αυτός έπιασε την κεφαλιά απέκρουσε ο Τσάμης
40΄ Ο Γεωργιάδης κόρνερ από αριστερά προβολή του Βούλγαρη άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι
41΄ Ο Θαμνόπουλος επιχείρησε σουτ από μακριά με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Β΄ Ημίχρονο
46΄ Ο Πλατάκης έβγαλε σέντρα από δεξιά βρήκε τον αφύλακτο Ανδρεάκη ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι
52΄ Ο Θαμνόπουλος επιχείρησε σουτ από την γραμμή της περιοχής του Πύρασου με την μπάλα να καταλήγει άουτ σύριζα του αριστερού δοκαριού
54΄ Ο Βούλγαρης σούταρε από μακριά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσάμης
61΄ Ο Πλατάκης έκανε ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δεξί παραθυράκι της εστίας του Πύρασου.
85΄ Ο Α. Νταβαρίνος σούταρε από την γραμμή της περιοχής του Πύρασου μπλόκαρε ο Στάϋκας με δεύτερη προσπάθεια
Στο 61΄ ο Πύρασος έμεινε με δέκα παίκτες με τον Πετρίδη να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα
Απεραντιακός: Τσάμης, Διαμάντης, Ντότσικας, Κεφαλίδης, Νταβααρίνος Α, Θαμνόπουλος, Πλατάκης (Σαΐτης), Κάτσικας, Ανδρεάκης (Γιαννόπουλος), Κορέντζελος (Νταβαρίνος Β), Γεωργακόπουλος
Πύρασος Ν Αγχιάλου: Στάϋκας, Αποστολίδης, Μούσιας (Φασουράκης), Τανάγιας, Κόκκας, Βούλγαρης, Μπασδάνης, Μπλότσικας (Γκιγκιλασβίλι), Κίτσος, Πετρίδης, Γεωργιάδης (Ζαρίφης)