Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τροχαίο με τραυματία την Δ/ντρια του Γυμνασίου Φραγκίστας



Άγιο είχε η Δ/ντρια του Γυμνασίου Φραγκίστας κ. Ευαγγελία Σβερώνη, όταν την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι, το αυτοκίνητό της λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 5ο μέτρων, κοντά στην διασταύρωση για Αμύριανη (φωτο). Το ευτύχημα για την οδηγό, ήταν ότι το αυτοκίνητο, την ώρα που έπεφτε, έγινε αντιληπτό από κτηνοτρόφο της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Α.Τ. Κερασοχωρίου. Με την σειρά του ο Υπαστυνόμος κ. Ρήγας ενημέρωσε αρμοδίως και έτσι σε χρόνο ρεκόρ, στο σημείο του συμβάντος, έφτασε ασθενοφόρο και άνδρες της Π.Υ. για τις πρώτες βοήθειες.
Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και κάτω από συνεχή βροχή, η οδηγός ελαφρά τραυματισμένη διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.
Να συγχαρούμε όλους τους εμπλεκομένους στην επιχείρηση αυτή και να ευχηθούμε στην συμπαθεστάτη Δ/ντρια ταχεία ανάρρωση.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Την 1 και 2-10-2010 στα πλαίσια ελέγχων που διενεργήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ( μπαρ κ.λ.π.), διαπιστώθηκε ότι οι υπεύθυνοι δύο τέτοιων καταστημάτων, επέτρεπαν την είσοδο ανηλίκων και την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών απ’ αυτούς, παραβιάζοντας έτσι την ισχύουσα νομοθεσία.
Σε βάρος των υπευθύνων των καταστημάτων εφαρμόσθηκαν οι νόμιμες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.
Την 3-10-2010 εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου μία περίπτωση κλοπής σε βάρος κατοίκου Καρπενησίου, κατά την οποία την 15-7-2010 είχαν κλαπεί από την οικία του παθόντα δύο ποδήλατα.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση δράστης είναι ένας αλλοδαπός ο οποίος διαμένει νόμιμα στο Καρπενήσι.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.
Την 5-10-2010 συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσής μας ένας άνδρας, ετών 41, κάτοικος Αθηνών, γιατί στα πλαίσια ελέγχου ο προληπτικής δραστηριότητας βρέθηκε στη κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους 4,25 gr.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις.
ην 5-10-2010 παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου, από υπάλληλο τραπεζικού καταστήματος της πόλης, ένα χαρτονόμισμα των 50€ το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν παραχαραγμένο.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.
Την 9-10-2010 συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου πέντε (5) άνδρες , γιατί όπως διαπιστώθηκε προέβαιναν στη διενέργεια παράνομης αμμοληψίας στον ποταμό «Αγραφιώτη»
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία στα πλαίσια του αυτοφώρου και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη.
Απογευματινές ώρες της 10-10-2010 στην Επαρχ. Οδό Καρπενησίου Προυσού, συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αντιθέτως κινούμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού ενός εξ’ αυτών.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρπενησίου.
Πρωινές ώρες της 11-10-2010 στην Ε.Ο Αγρινίου – Καρπενησίου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε πλαγιά βάθους 100 μ. περίπου, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού του.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενερεγεί το Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου.
Από όλες τις Υπηρεσίες μας διενεργήθηκαν έλεγχοι Τροχαίας και Ασφάλειας, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και για την οδική ασφάλεια στην περιοχή μας.
Από τους ελέγχους αυτούς συνελήφθησαν:
•ένα άτομο για στέρηση άδειας οδήγησης και
•ένα άτομο γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν οι νόμιμες κυρώσεις.