Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΒΕΛΟΥΧΙ - ΑΓ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ 2-0 Πρεμιέρα με το δεξί για το ΑΠΟΚ



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τοπικό μας πρωτάθλημα το Βελούχι. Το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής επικράτησε του δυναμικού Αγίου Προκοπίου με σκορ 2-0 με τα γκολ που πέτυχαν στην αρχή και το τέλος του Β΄ ημιχρόνου οι Μπόνιας και Κουτσουπιάς.
Σε γενικές γραμμές η νίκη του Βελουχιού χαρακτηρίζεται δίκαιη, όμως αν ο Αναστασόπουλος ήταν πιο εύστοχος στο 18΄ και έστελνε την μπάλα στα δίχτυα του Ρεσίτη, η έκβαση του αγώνα μπορεί να ήταν διαφορετική.
Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν αρκετά καλή εικόνα, ωστόσο κάποια διαστήματα φάνηκαν αρκετές αδυναμίες που θέλουν δουλειά για να διορθωθούν. Παρότι είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, το ΑΠΟΚ, θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό στο φετινό πρωτάθλημα και είναι από τα φαβορί για την άνοδο.
Από την άλλη μεριά και ο Άγιος Προκόπιος έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Στο συγκεκριμένο ματς έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα και δικαιούνταν τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση αυτή.
Πάντως και οι δυο ομάδες διαθέτουν ποδοσφαιριστές ποιοτικούς γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι φέτος θα δούμε καλύτερη μπάλα στα ευρυτανικά γήπεδα.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Άγιος Προκόπιος θα δοκιμαστεί σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι η Ποταμιά ενώ το Βελούχι θα φιλοξενηθεί από τον Αίολο σε ένα ντέρμπυ βγαλμένο απ΄ τα παλιά.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
8΄ Ο Κωστής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά βρήκε τον Αναστασόπουλο ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ
16΄ Ο Συγγελόπουλος πλάσαρε από κοντά στέλνοντας την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Εστίας των φιλοξενούμενων
18΄ Εκτέλεση φαουλ του Κωστή από δεξιά βρήκε τον Αναστασόπουλο ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ρεσίτη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
31΄ Ο Φλωράκης σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Β΄ Ημίχρονο
51΄ Ο Μπόνιας βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενό τέρμα ανοίγοντας το σκορ για την Ομάδα του Βελουχίου 1-0
74΄ Ο Τσιλίκας έπιασε κεφαλιά με τον Κόκκοτα να διώχνει σε κόρνερ
82΄ Ο Κουτσουπιάς από κοντά με πλάσαρε στην αριστερή γωνία κάνοντας το 2-0 ύστερα από σέντρα του Γενιτσαρόπουλου από την δεξιά πλευρά
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Βελούχι: Ρεσίτης, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος, Πασσάς, Μπόνιας (Γενιτσαρόπουλος), Νικολάου (Κρίντας), Τσιλίκας, Πάτρου, Φλωράκης Ι (Κουτσουπιάς)
Αγ Προκόπιος: Κόκκοτας, Τσίπρας, Πλακιάς, Νταλαφούρας, Τσάκνης, Λαθύρης Δ, Αναστασόπουλος, Κονδύλης, Σκύπι (Κρασιάς), Λαθύρης Ι (Κουτσοθανάσης), Κωστής (Διώτης)