Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Fashion Show by Nosotros!!!



Το τρίτο fashion show διοργάνωσε το γνωστό κατάστημα ρούχων στο Καρπενήσι Nosotros, όπου η ιδιοκτήτρια του κ. Μαρία Αθανασίου, για ακόμη μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την άψογη διοργάνωσή, δίνοντας το καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να ευχαριστήσει τις πελάτισσες και τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο της και επιλέγουν ρούχα μοντέρνα και στιλάτα από το κατάστημά της.
Η εκδήλωση έγινε το περασμένο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο club valley, το οποίο άνοιξε τις πρώτες του μετά από πάρα πολύ καιρό, για να φιλοξενήσει αποκλειστικά και μόνο το fashion show της κ. Αθανασίου.
Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν το γνωστό μοντέλο και αθλητής Γιώργος Χειμωνέτος, ενώ τα μοντέλα που ανέδειξαν τα ρούχα του Καταστήματος Nosotros, αλλά και τα εσώρουχα από το κατάστημα «Εκάτη» της Γιάννας Χουσιάδα, ήταν η Μαρία – Λουίζα Βούρου, η Ειρήνη Κεβεζέ κ.α.
Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το opening της εκδήλωσης με τα μικρά μοντέλα που παρουσίασαν παιδικά ρούχα από το κατάστημα «Καραμέλα».
Τα χτενίσματα των μοντέλων επιμελήθηκε το κομμωτήριο “Style G” της κ. Γιάννας Νιαβή, ενώ το μακιγιάζ η κ. Δήμητρα Ντάλλα. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδαζαν υπό τους ήχους του dj Alex Montana με τις χορεύτριες να δίνουν το ρυθμό.
Η κ. Αθανασίου επιφύλαξε κι άλλες εκπλήξεις για τους φίλους της, με τη κλήρωση δώρων, προσφορά των καταστημάτων που συμμετείχαν στο show, αλλά και των χορηγών της εκδήλωσης, ενώ το Ζαχαροπλαστείο «fresh» ανέλαβε με λαχταριστές λιχουδιές να τους γλυκάνει όλους.
Μετά την παρουσίαση των ρούχων από τα μοντέλα ακολούθησε πάρτι που κράτησε ως αργά.
Αξίζουν πολλά μπράβο στην Μαρία Αθανασίου για την προσπάθεια που κάνει και με κάθε ευκαιρία που της δίνεται διοργανώνει αυτά τα ξεχωριστά event που ομολογουμένως είναι άγνωστα για τον τόπο μας.