Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Νίκος Φούκας ο 5ος αντιδήμαρχος στο Δήμο Αγράφων


Με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Δημήτρη Τάτση ο δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Φούκας ορίστηκε ο 5ος Αντιδήμαρχος Αγράφων.
Οι αρμοδιότητες του νέου Αντιδημάρχου είναι ο τομέας Περιβάλλοντος και πρασίνου Καθαριότητας και κατά τόπο γενικών αρμοδιοτήτων στη Δημοτική Ενότητα Φραγκίστας.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Φούκας στις περασμένες εκλογές εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Φραγκίστας, λαμβάνοντας 467 ψήφους όσους και η κ. Όλγα Διώτη.
Ο κ. Τάτσης όρισε και τις αρμοδιότητες που θα έχουν και οι υπόλοιποι τέσσερις αντιδήμαρχοι.
Ο Χρήστος Δημητρόπουλος είναι αρμόδιος της Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και στις Κατά τόπο γενικές αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ασπροποτάμου.
Ο Θύμιος Μιχόπουλος είναι αρμόδιος αντιδήμαρχος Εποπτείας Πολιτικής Προστασίας και Κοινωνικής υπηρεσίας και αλληλεγγύης, όπως επίσης και για τις Κατά τόπο γενικές αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Αγράφων και Βίνιανης.
Ο Θανάσης Μπακούσης είναι αρμόδιος στο τομέα Γεωργικών – κτηνοτροφικών θεμάτων και στις Κατά τόπο γενικές αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Απεραντίων,
Ενώ ο Δημήτρης Βελαέτης θα είναι υπεύθυνος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενίας για όλες τις Δημοτικές ενότητες του νέου Δήμου.
Τέλος, στην περίπτωση που ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Δημητρόπουλος Χρήστος, που αναπληρώνει το Δήμαρχο, και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχόπουλος Ευθύμιος.