Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ



Στις 7 Αυγούστου 2010, ο Γρηγόρης Ζαχαρόπουλος, ένας σπάνιος άνθρωπος, από αυτούς που έφυγαν από την γενέθλια γη και πρόκοψαν στην ξενιτιά που πήγαν, διοργάνωσε με την εξαίρετη σύζυγό του, μια σπουδαία εκδήλωση, που δίκαια χαρακτηρίστηκε, ως το μεγάλο γιρτάσι του καλοκαιριού που μας πέρασε.
Ο Κ. Γρηγόρης, με την αμέριστη συμπαράσταση του αναδόχου του, γνωστού επιχειρηματία Χάρη Δήμο, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αγρίνιο, διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων στο ξενοδοχείο AVARIS, που θα μείνει αξέχαστο σε όλους που συμμετείχαν σε αυτό.
Έξι μήνες μετά ο κ. Γρηγόρης και η εκλεκτή σύζυγός του, επικοινωνώντας μέσω της εφημερίδας μας, στέλνουν τις θερμότατες ευχές του στους συγχωριανούς τους και γενικά σε όλους τους όπου γης Ευρυτάνες, για καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και προκοπή.
Οι σπουδαίοι αυτοί Ευρυτάνες, αποδεικνύουν με τον τρόπο τους, ότι δεν ξεχνούν ποτέ την μάνα πατρίδα και κυρίως εκείνα τα δύσκολα χρόνια που τους ανάγκασαν να ταξιδέψουν σε ξένη χώρα για ένα καλύτερο αύριο.
Η ζωή του κ. Γρηγόρη είναι ένα ολόκληρο βιβλίο, σελίδες του οποίου ο ίδιος έχει γράψει και σύντομα αναμένεται να δημοσιεύσει.
Άπαντες οι συντελεστές του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, που είχαμε την μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε από κοντά αυτόν τον μεγάλο πατριώτη, να του ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας, καλή και ευλογημένη να είναι η νέα χρονιά, κάθε καλό στους οικογενείς του και φυσικά καλή αντάμωση.