Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Έμπορος ναρκωτικών ο διευθυντής ΔΟΥ! Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην οποία Διοικητής είναι ο Παύλος Γιαννιώτης από το Νεοχώρι


Στη σύλληψη του διευθυντή της ΔΟΥ Αμφιλοχίας προχώρησε την περασμένη Τρίτη η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου, με τις κατηγορίες της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών και όπλων...

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Αίγιο όπου κυκλοφορούσε με ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του μάρκας BMW τύπου Τζίπ και επειδή τον θεωρούσαν ύποπτο εδώ και καιρό λόγω της ακριβής ζωής που έκανε αποφάσισαν να τον ελέγξουν.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν 51 γραμμάρια κοκαΐνης αλλά σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατάσχεσαν ακόμα πολλά όπλα, φυσίγγια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα στην πρώτη έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι "μπερέτα" , δύο γεμιστήρες και 378 φυσίγγια, ενώ σε δεύτερη έρευνα που έγινε και πάλι στο σπίτι του στο Αγρίνιο βρέθηκαν κρυμμένα επιπλέον ένα πολεμικό τουφέκι καλάζνικοφ με γεμιστήρα, ένα πολεμικό όπλο πολυβόλο sten -smaizer και 23 φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών.

Ο διευθυντής της Εφορίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο ανώτερος εφοριακός παρακολουθούνταν από καιρό αλλά δεν είχαν βρεθεί τα στοιχεία για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τον ελέγξουν στο Αίγιο τυχαία ενώ πήγαιναν προς Αθήνα με σκοπό να κάνουν έρευνα για άλλη υπόθεση που αφορούσε στη σύλληψη νεαρού ζευγαριού με μικροποσότητα χασίς.

Όταν τον είδαν θεώρησαν ότι ήταν κατάλληλη ευκαιρία και έτσι βρήκαν την κοκαΐνη που αποτελούσε την αρχή για τις έρευνες που ακολούθησαν από τις οποίες προέκυψαν τα υπόλοιπα ευρήματα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι Διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου είναι ο ευρυτάνας Παύλος Γιαννιώτης Αστυνομικός Υπ/ντης από το Νεοχώρι.