Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Κ. Νομάρχα σε ευχαριστούμε …



Αποχαιρετιστήριο γεύμα στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης παρέθεσε ο Νομάρχης Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, μετά τους τίτλους τέλους για το θεσμό της Νομαρχίας.
Ο Κώστας Κοντογεώργος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε ότι ο ρόλος τους γίνεται ακόμη πιο σημαντικός με δεδομένο τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.
Δήλωσε, ακόμη πως η συνεργασία τους θα συνεχίσει και από τη νέα θέση που θα εκπροσωπεί του Ευρυτάνες, αυτή του Περιφερειακού Συμβούλου και θα βρίσκεται πάντα παρών, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια, στα προβλήματα, αλλά και στις επιτυχίες της Ευρυτανίας.
Στο γεύμα το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Θανάσης Γαλανός. Ο κ. Κοντογεώργος μετά τον δείπνο δεν παρέλειψε να μας επιδείξει και την δεξιοτεχνία του στην φωτογραφία, που είναι ένα από τα χόμπι του, μαζί με το κυνήγι και τον Ολυμπιακό.
Από μέρους μας, άπαντες οι συντελεστές του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, ευχαριστούμε τον Κώστα Κοντογεώργο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τόσο στα νέα του καθήκοντα όσο και στην προσωπική του ζωή.