Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Γλέντησαν με τη ψυχή τους οι Ευρυτάνες της Αιτ/νιας


Το περασμένο Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, στο κοσμικό κέντρο «New York» στο Αγρίνιο.
Παρουσία επίσημων προσκεκλημένων οι Ευρυτάνες της γείτονος Αιτωλοακαρνανίας, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν όλοι μαζί και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της ορχήστρας του Ηλία Παναγιωτόπουλου.
Ο Πρόεδρος κ. Ευστράτιος Νταλλής και τα μέλη του Συλλόγου, έβαλαν τα δυνατά τους και διοργάνωσαν μια άψογη εκδήλωση, ενώ το χορευτικό του Συλλόγου έκλεψε τις εντυπώσεις και το πιο ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στους σύντομους χαιρετισμούς των, ο Δήμαρχος Αγρινίου έκανε ιδιαίτερη μνεία στην δυναμική των Ευρυτάνων και στην προσφορά τους στην περιοχή, δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίζει να στηρίζει τον Σύλλογο έτσι ώστε μετά την παραχώρηση του οικοπέδου να ενισχύσει και την προσπάθεια του Πανευρυτανικού να αναγείρει το δικό του σπίτι στην πόλη του Αγρινίου.
Τους χαιρετισμούς του Δημήτρη Τάτση μετέφερε στους παρευρισκόμενους ο Αντιδήμαρχος Αγράφων Θύμιος Μιχόπουλος, τονίζοντας και αυτός από την πλευρά του ότι και ο Δήμος Αγράφων θα συνεισφέρει στον τομέα αυτό.
Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός, οι Βουλευτές Αιτ/νίας κ.κ. Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης,ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Θύμιος Μιχόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Στ. Τσούκαλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγράφων Βασιλική Φεγγούλη και Δημήτρης Χαλιμούρδας, οι Δ.Σ. Αγρινίου Γιάννης Καλαντζής και Βασίλης Παπαθανάσης, οι πρώην δήμαρχοι, Στράτου κ. Τζαμαλής και Νεάπολης Παναγιώτης Τσιαμάκης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΕΣ Λευτέρης Κολοβάκης, εκπρόσωποι φορέων και ευρυτανικών Συλλόγων και όπως προαναφέραμε αρκετοί Ευρυτάνες που διαμένουν στην Αιτ/νια, λιγότεροι, όμως, από άλλες χρονιές.