Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΑΝΑ



Ο γνωστός επιχειρηματίας Βιτάλ Γατένιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης, του μεγαλυτέρου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της Ευρυτανίας αλλά και της Ελλάδας γενικότερα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ε.Π., από τις 18/2/2011, καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με αριθμ. 54, Πρακτικά Γενικής Συνέλευσης και Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «MONTANA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» και HOTEL CLUB MONTANA A.E.», από τα οποία προκύπτει ότι εκλέχτηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Εταιρεία με πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο τον Αβραάμ Γατένιο έμπορο, κάτοικο Λάρισας, που γεννήθηκε στην Λάρισα, Αντιπρόεδρο τον κ. Βιτάλ Γατένιου του Αβραάμ και μέλος την κ. Λουίζα Γατένιου, επίσης κατοίκοι Λάρισας.
Η Εταιρεία θα εκπροσωπείτε από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Αβραάμ Γατένιο ή τον Αντιπρόεδρο κ. Βιτάλ Γατένιο.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ, η οικογένεια Γατένιου δραστηριοποιείται στον χώρο των παιδικών ειδών και διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησε η δημιουργία ενός ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και του real estate. Διαθέτει, επίσης, κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων στη Λάρισα και τη Λαμία, δύο ψυχιατρικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη, καθώς και δύο πολυκλινικές σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Η τελευταία επιχειρηματική κίνηση έγινε το 2007 όταν αγόρασε το ξενοδοχείο «Ionian Blue Spa» της Λευκάδας.
Στο επόμενο φύλλο μας, θα αναφερθούμε, με εκτενές ρεπορτάζ, στην οικογένεια ΣΤΡΑΓΑΛΗ και στην μεγάλη προσφορά τους στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΝΑ
Το ΜΟΝΤΑΝΑ που ιδρύθηκε από τον αρχιτέκτονα Αλκη Στραγάλη το 1989, είναι ένα πολυτελές καταφύγιο βρίσκεται στις πλαγιές του Βελουχιού και σε υψόμετρο 1.200μ. Διαθέτει 3 τραπεζαρίες και πιάνο μπαρ, ενώ στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ελικοδρόμιο.
Το πιστοποιημένο σπα του Montana, που εγκαινίασε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος το 2006, ως Υπουργός Τουρισμού, διαθέτει 2 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες. Οι εγκαταστάσεις του σπα περιλαμβάνουν επίσης τζακούζι, σάουνα και αίθουσες μασάζ.
Τα ιδιαίτερα φινετσάτα ρουστίκ δωμάτια διαθέτουν ξύλινα δοκάρια στην οροφή και χειροποίητα φωτιστικά. Στις σύγχρονες ανέσεις περιλαμβάνεται η δορυφορική τηλεόραση, το μίνι μπαρ και η σύνδεση στο internet.
Το Spa Montana διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό κέντρο με γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και 2 γυμναστήρια.
Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερικό χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα 150 αυτοκινήτων και άμεση πρόσβαση στα δωμάτια μέσω ανελκυστήρα.