Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ποταμιά-Ραπτόπουλο 2-1 Νίκη με κατάθεση ψυχής και καλή μπάλα

Σπουδαία νίκη επί της Δόξας Ραπτοπούλου, που κατέβηκε στον αγώνα με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, σημείωσε η Ποταμιά. Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα, παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα, επιβλήθηκε της Δόξας με σκορ 2-1, κάνοντας έτσι την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς 5 βασικά της στελέχη και κυρίως χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Δημ, Τύμπα, πάλεψαν το παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να γυρίσουν στο Ραπτόπουλο με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους., γνωρίζοντας έτσι την 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Όλα τα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο και μάλιστα προς το τέλος του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σφακιανάκη στο 38΄στην επόμενη φάση ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με ωραίο γκολ του Γ. Παππά και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά.
Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα και έτσι το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους παίχτες του Σπύρου Κολόκα να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο τρίποντο και τους φιλοξενούμενους που στο τέλος έμειναν με 10 παίχτες καθότι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς τους, να εκφράζουν τα παράπονά τους για τον Βοηθό Κολοκώτσιο.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
10΄: Ο Φλωράκης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή της Δόξας, με την μπάλα να καταλήγει άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδήμου.
16΄: Σουτ του Παπαδήμου Π. από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κατέληξε πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
38΄: Σουτ του Σφακιανάκη από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδήμου, σημειώνοντας με ωραίο τρόπο το 1-0.
39΄: Ατομική ενέργεια του Παππά, ο οποίος απόφυγε έναν αντίπαλο του και με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Κουτούμπα (1-1).
45΄+1΄: Σέντρα του Ζαγκότση, κεφαλιά του Κατή κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαδήμου.
45΄+2΄: Κεφαλιά-πάσα του Μπούρα στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 2-1.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
59΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Παππά έδιωξε με τις γροθιές ο Κουτούμπας
67΄: Σουτ του Ζιάκα από πλάγια δεξιά εντός περιοχής έδιωξε ο Παπαδήμος.
76΄: Ο Ζαγκότσης έπιασε σουτ από την γραμμή της περιοχής, με τον τερματοφύλακα του Ραπτοπούλου να αποκρούει σε κόρνερ.
79΄: Κεφαλιά, που επιχείρησε ο Ντζίμας Γ. από κοντά πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της Ποταμιάς
87΄: Σουτ του Παππά από κοντά έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτούμπας.
92΄: Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπαδήμο Λ. για εξύβριση στον α΄ βοηθό Κολοκώτσιο, ύστερα από μια υπόδειξη αράουτ. Τερματοφύλακας πέρασε ο Παππάς.
Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Σπύρος Κολόκας) : Κουτούμπας, Σφακιανάκης, Γκορόγιας Ι., Μπούρας Α., Κατής, Ζαγκότσης Γ., Μαντζιούτας Κ., Κοτρώνης (53΄ Ζιάκας), Μπούρας Κ. (71΄ Γιαννόπουλος), Φλωράκης (79΄ Σαπούνης), Γιαννακόπουλος
Ραπτόπουλο (Φάνης Ντζίμας) : Παπαδήμος Λ., Ζήκας (48΄ Καραντζούνης), Γεωργαλής Θ., Κοτούλας, Γεωργαλής Β., Μπαστάνης Θ. (Ε), Παπαδήμος Π., Ντζίμας Γ., Παππάς, Κατσιάδας, Ντζίμας Θ.
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1οςΒοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)