Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Έπειτα από εμπρηστικές δηλώσεις Διεγράφη ο Θύμιος Λυμπερόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων και πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, έπειτα από δηλώσεις του κατά του διοικητή του ΙΚΑ.
Αφορμή αποτέλεσαν νέες σκληρές δηλώσεις του προέδρου του συνδικάτου των αυτοκινητιστών, αυτή τη φορά κατά του διοικητή του ΙΚΑ για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.

«Του είπα ότι είναι το μεγαλύτερο φασισταριό. Του είπα ότι εγώ δεν πίνω ούζα στις πλατείες και στις παραλίες. Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς την επόμενη φορά που δεν θα πάρει πίσω αυτήν εγκύκλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί.
Ο Θ.Λυμπερόπουλος δεν παρέλειψε να επιτεθεί, σε αντίστοιχο τόνο, κατά του υπουργού Γιάννη Ραγκούση και της κυβέρνησης. «Ξεσηκώσατε τον τελευταίο ταξιτζή. Δεν θα πεθάνουμε εμείς που είμαστε εδώ. Θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Το δίκιο μας θα το βρούμε. Αλλά θα πάρουμε και άλλους μαζί αν χρειαστεί.»

«Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί» δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Η διαγραφή έρχεται λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση του κ. Σαμαρά ότι ότι «είναι αντίθετος με όσους νοιάζονται μόνο να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, με όσους απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, με όσους θεωρούν δικαίωμά τους να παραλύουν την οικονομική ζωή της πόλης με καθημερινές πορείες».

Η τοποθέτηση αυτή είχε προκαλέσει τη διαμαρτυρία του Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος την επομένη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, έπειτα από την οποία δήλωσε «ικανοποιημένος» και το χάσμα φαινόταν να έχει γεφυρωθεί.
Newsroom ΔΟΛ