Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Οριστικά στις 6 Νοεμβρίου ξεκινάει η Δ’ Εθνική…

Στις 6 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΕΠΟ, ενώ σήμερα Πέμπτη Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση.
Τελικά θα γίνει μια κλήρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας και για τους εννέα ομίλους, καθώς έχει ήδη γίνει η κλήρωση στον 10ο όμιλο.
Επίσης, επικυρώθηκε η… μετακόμιση της ΕΠΣ Τρικάλων από τον 4ο στον 5ο όμιλο και αυτή είναι η μόνη αλλαγή που γίνεται σε σχέση με τον περσινό καταρτισμό των ομίλων.
Συγκεκριμένα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση των μελών της ΕΠΟ κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί ακόμη μία εβδομάδα παράτασης. Θυμίζουμε ό,τι η ΕΠΟ στην τελευταία ανακοίνωσή της είχε επισημάνει ότι η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ η κλήρωση και των 9 ομίλων θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την Δ' Εθνική:
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη Δ' Εθνική και το κύπελλο: “Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ αποφάσισε ότι h κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας θα διενεργηθεί την Πέμπτη 27/10/2011 και η έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 6/11/2011».