Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Καρπενήσι 36100
Τηλ: 2237022459
mail: elme.eyr@gmail.com                                    Καρπενήσι 24 Οκτωβρίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
H ΕΛΜΕ Ευρυτανίας  χαιρετίζει τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στη 48ωρη απεργία και στις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. Ο λαός μας, με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία και στη διαδήλωση, έστειλε περήφανη, εργατική, ταξική απάντηση στην κυβέρνηση, στην Τρόικα, στην πλουτοκρατία.
Η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καταγγέλλει την  κυβέρνηση ως  βασική υπεύθυνη για την δολοφονική επίθεση που εκδηλώθηκε στο Σύνταγμα, αφού συνεχίζει να στηρίζει παρακρατικούς μηχανισμούς, αφού συνεχίζει να εφαρμόζει την αστυνομική καταστολή και τρομοκρατία εναντίον του λαϊκού κινήματος. Η δολοφονική επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα ένα νεκρό του Λαϊκού κινήματος.
Καταγγέλλουμε την οργανωμένη, δολοφονική επίθεση εναντίον του Μπλοκ του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα από παρακρατικούς μηχανισμούς, που κρύβονται κάτω από την«κουκούλα».
Πρόκειται για οργανωμένη δολοφονική επίθεση που στόχο έχει να φοβίσει τους εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να τους επιβάλουν κυβέρνηση, ΕΕ, πλουτοκρατία.
Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ο επικίνδυνος, ο προβοκατόρικος ρόλος των κουκουλοφόρων στο κίνημα. Το θέμα έχει να κάνει με την οργανωμένη δράση παρακρατικών μηχανισμών, με σκοπό το τσάκισμα του εργατικού-λαϊκού κινήματος.
Η περιφρούρηση του εργατικού κινήματος μας αφορά όλους! Αποτελεί υποχρέωση κάθε συνδικάτου, κάθε Ομοσπονδίας, κάθε πολιτικής και συνδικαλιστικής δύναμης να καταδικάσει τους παρακρατικούς μηχανισμούς που κρύβονται κάτω από την «κουκούλα». Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του νεκρού οικοδόμου συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε στον αγώνα για το δίκιο της τάξης του. 

ΟΠρόεδρος                                                                      
Μαστροκώστας Κώστας                                            

Η  Γ. Γραμματέας 
Πανοπούλου Φωτεινή