Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΕΝΤΗ – ΑΠΟΚ 2-2 Αλλοίωση αποτελέσματος από τον Διαιτητή, που ήταν … σε άλλο αγώνα



Αδικούνται από το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι που στην επανάληψη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και αντί να πετύχουν άνετα το 3-1, το ματς έληξε 2-2!!!
Περιέργως ο ρέφερυ της συνάντησης, δεν σφύριξε καθαρό πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων μετά το 2-2, ενώ στο πέναλτι που υπέδειξε υπέρ της Κρέντης, δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον παίχτη που υπέπεσε στην παράβαση, που θα ήταν η 2η και έτσι ο ΑΠΟΚ, θα έπαιζε με 9 παίχτες, καθότι με απευθείας κόκκινη είχε φύγει νωρίτερα ο Μπόνιας γιατί έβρισε τα θεία!!!. Ο ίδιος διαιτητής περιέργως ακύρωσε κανονικό γκολ της Κρέντης και στο παιχνίδι με τον Άγιο Προκόπιο.




Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο, μεγάλη μπάλα από τους αήττητους γηπεδούχους στην επανάληψη που δικαιούνταν την νίκη και έστειλαν πολλά μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες. Απαράδεκτοι οι μικροκαβγάδες μετά την λήξη του αγώνα και όσοι δυναμίτισαν το ματς πριν ξεκινήσει.
Τα γκολ πέτυχαν για την Κρέντη οι Τύμπας Δ.(πεν,), Πάτρου και για τον ΑΠΟΚ οι Σαϊτης, Κουρλός. Δοκάρι για τον ΑΠΟΚ είχε ο Μπόνιας, με φοβερό σουτ στην συμβολή, ενώ από την Κρέντη αποβλήθηκε και ο Μπύρος Σ. με 2η κίτρινη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΓΟΤΕΡΑ