Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Στις 29 Ιανουαρίου ο ετήσιος χορός και η κοπή της Βασιλόπιτας



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας διοργανώνει και φέτος τον καθιερωμένο χορό για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών σε συνδυασμό με την κοπή βασιλόπιτας για τον ερχομό του 2013.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 20.30 στο Casa di Neve Chalet στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας.
Η ορχήστρα είναι επιλογής του Συλλόγου και αποτελείτε από έμπειρους και  γνωστούς μουσικούς της Ευρυτανίας και εγγυάται μια εξαίρετη διασκέδαση.
Η τιμή της πρόσκλησης ορίζεται στα 10€ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται το φαγητό και τα ποτά). Η εξόφληση του λογαριασμού θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της εκδήλωσης κατά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εκδήλωσή αυτή, η οποία εκτός από διασκέδαση προσφέρει την δυνατότητα για στενότερη επαφή, καλύτερη γνωριμία και εδραίωση της συναδελφικότητας, να φροντίσουν έγκαιρα για το «κλείσιμο τραπεζιού» κατά σχολείο ή κατά παρέα (τηλ. κρατήσεων: 6986910034 Whats up).