Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Κεραυνοί Κουίκ κατά Καρατσίκη - Λυκουρέντζου για το ακτινολογικό στο Νοσοκομείο Καρπενησίου “Με πρωταγωνιστή τον ανύπαρκτο υπουργό τους, να πά- ψουν πολλοί Διοικητές να παίζουν με τις ζωές των Ελλήνων”

Με νέα παρέμβασή του ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εξαπολύει κεραυνούς εναντίον Διοικητών Νοσοκομείων που σκεπάζουν τις παραλείψεις τους με γελοίες αιτιολογίες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο Δελτίο Τύπου του.


Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Δεν είναι δυνατόν να απλώνονται σαν το μελάνι στο στυπόχαρτο, οι γελοίες δικαιολογίες που βρίσκουν οι διάφοροι Διοικητές Νοσοκομείων για να καλύψουν τις παραλείψεις τους και την ανικανότητά τους.
Μετά τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου που επικαλέστηκε… παρκαρισμένα αυτοκίνητα  (!) γύρω από το Νοσοκομείο της για τη μη έγκαιρη προμήθεια οξυγόνου που έβαλε σε δοκιμασία τρεις διασωληνωμένους ασθενείς στις μονάδες ΜΕΘ, έρχεται η σειρά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρπενησίου.
Δοξάστε τον!
Ο κ. Δημήτρης Καρατσίκης, άφησε χωρίς λυχνία το ακτινολογικό για 2,5 μήνες, μέχρι να έρθει η καινούρια από την Ιταλία και σε συνέντευξή του μου έστειλε το μήνυμα «ότι κακώς έκανα την Ερώτηση στη Βουλή και ότι υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες για τις προμήθειες».
Του απαντώ να μην μεταχειρίζεται από αστείους έως γελοίους ισχυρισμούς για τις παραλείψεις του, διότι όφειλε να έχει στα ράφια εφεδρική λυχνία.
Και υπενθυμίζω στο Διοικητικό υφιστάμενο του ανύπαρκτου Υπουργού Υγείας, ότι ο σοφός λαός λέει «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν».
Επιτέλους, με πρωταγωνιστή (επαναλαμβάνω) τον ανύπαρκτο Υπουργό τους, να πάψουν πολλοί Διοικητές να παίζουν με τις ζωές των Ελλήνων.
Αν, μάλιστα, ο κ. Καρακίτσης, αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει στην πλάτη του τη σωστή λειτουργία ενός απομακρυσμένου και ορεινού νοσοκομείου, ας παραιτηθεί με αξιοπρέπεια. Και τη δική του τιμή θα προασπίσει και τα εύσημα θα του απονείμουν οι Ευρυτάνες».
Στο επόμενο φύλλο, θα περιμένουμε πάντως με πολύ ενδιαφέρον την απάντηση του Διοικητή δρ. Καρατσίκη.