Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΟΣΗ ΠΡΩΤΗ

*Καλά τα είπε ο πρώην Αντιδήμαρχος Φραγκίστας Δημήτρης Λαθύρης στο star, για τα συμβαίνοντα στο Δήμο Αγράφων. Χωρίς πολλά λόγια, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε μεγάλες αλήθειες, ασχέτως αν ενόχλησαν κάποιους.
Η κατάσταση στον Δήμο είναι τραγική και αν δεν αλλάξουν νοοτροπία κάποια πρόσωπα που διοικούν τον Δήμο, τα πράγματα θα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μάλιστα αντί να γίνεται προσπάθεια από όλους να κρατήσουν όρθιο το Δήμο, οι περισσότεροι έχουν το νου τους στις εκλογές. Καλά λοιπόν τους αποκάλεσε «κοκόρια» ο Δημήτρης, αλήθεια είπε.

*Είναι πραγματικά οδυνηρό φίλες και φίλοι να μη νοιάζεται κανένας τι θα γίνει εκεί πέρα στον Δήμο Αγράφων. Ο Πρόεδρος λένε δεν μιλάει στο Δήμαρχο, ο Δήμαρχος βρίσκεται αλλού, αντιπολίτευση και ανεξάρτητοι ψάχνουν για ψήφους, ποιος θα κοιτάξει τον Δήμο. Για τα μάτια του κόσμου συμμετέχουν, όπως συμμετέχουν στα Δημοτικά Συμβούλια, όποτε και αν αυτά γίνουν και μετά δώστου δάκρυα για τον Δήμο, για τους Αγραφιώτες, για τον τόπο. Λεβέντες σταματήστε να λέτε κουβέντες και ασχοληθείτε και λίγο με τον Δήμο, γιατί αν κάνει κανένα αστείο η συγκυβέρνηση και μεταθέσει για αργότερα τις εκλογές, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Μαζέψτε λοιπόν τα μανίκια και ασχοληθείτε με τον Δήμο γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και δεν περιμένουν.

*Τώρα όσον αφορά τους υποψηφίους που μετακινούνται σε διάφορα σημεία του Δήμου, τους ενημερώνω ότι στο επόμενο 10ημερο, θα εμφανιστεί καινούργιος υποψήφιος που θα φέρει τα πάνω κάτω στα μέχρι τώρα δεδομένα. Σας το είχα ξαναπεί και πριν καιρό και κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι αυτά γράφονται για εντυπώσεις. Λίγο υπομονή και στα Άγραφα, θα δείτε μετακινήσεις που θα κάνουν αίσθηση…