Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Θωμάς Κώτσιας υποψ. Αντιπεριφερειάρχης: “Στις 25 Μάη μπροστά στην κάλπη ψηφίζουμε με πολιτικά κριτήρια για την ελπίδα και το όραμα”

“Για πρώτη φορά σε μια από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Ελλάδας, Αριστερή προοδευτική παράταξη μπαίνει στο δεύτερο γύρο και διεκδικεί την ανατροπή.
Αυτή η πραγματικότητα μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής μαζί με την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών και την καταλυτική σημασία της για το μέλλον της χώρας και λαού μας. Μην ξεχνάμε ότι συντριπτικό μέρος των αποφάσεων που αφορούν τη ζωή μας και την καθημερινότητά μας, παίρνονται στις Βρυξέλλες.


Τα όποια ποσοστά της πρώτης Κυριακής μπορούν να ανατραπούν, αν κατανοηθεί ότι στις εκλογές δεν ψηφίζουμε για χάρη των υποψηφίων, αλλά για το δικαίωμά μας στη ζωή.
Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής με την σταυροδοσία καλύφτηκαν  υποχρεώσεις προς συγγενείς, φίλους, κουμπάρους αλλά και διάφορες άλλες δεσμεύσεις.
Στις 25 Μάη  μπροστά στην κάλπη ψηφίζουμε με πολιτικά κριτήρια για την ελπίδα και το όραμα. Πρέπει να αναλογιστούμε πού μας οδηγούν με τις εφιαλτικές αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις που μπαίνουν σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές.  
Στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών δεν είμαστε μόνοι. Συμπορευόμαστε με ευρύτερες δυνάμεις που μέσα από ένα διαφορετικό πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο εναντιώνονται στις πολιτικές της καταστροφής.
Ευχαριστούμε όλους όσους πορεύτηκαν μαζί μας και εμπιστεύτηκαν το ψηφοδέλτιό μας και τους καλούμε  την  Κυριακή να δώσουμε μαζί  την μάχη της ανατροπής.
Καλούμε τους Ευρυτάνες ψηφοφόρους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μην υποκύψουν στις υπαρκτές δυσκολίες της μετακίνησής τους και να μην αφήσουν με την αποχή τους το μέλλον τους στους δήθεν ανεξάρτητους εκπροσώπους της συγκυβέρνησης που μας ληστεύουν καθημερινά και μας οδηγούν στην εξαθλίωση.
Με αξιοπρέπεια, δύναμη και μαζική συμμετοχή στις κάλπες να τους ανατρέψουμε!”

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


Κώτσιας Θωμάς
Υποψήφιος
Αντιπεριφερειάρχης
Ευρυτανίας