Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κεράσοβο-Ραπτόπουλο 0-2 Άργησε αλλά τα κατάφερε


Επί τέλους νίκη για την Δόξα Ραπτοπούλου και μάλιστα νίκη που θα σημάνει και πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Η ομάδα του Άκη Ανδρεάκη, παίζοντας όσο χρειάστηκε πήρε σχετικά άνετα την νίκη από το Κεράσοβο, που γνώρισε μια ακόμη ήττα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γ. Σακαμπέτη (ΦΩΤΟ) και των Β. Τσιγαρίδα, Ρίζου και Κοσμά.
Η Δόξα καλύτερη σε όλους τους τομείς, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από αρκετό καιρό, δημιουργώντας μάλιστα και τις καλύτερες προοπτικές για πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής.

Βέβαια με ανάλογες εμφανίσεις κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, όμως ακόμη και αυτή η πρόκριση στην τετράδα για την ομάδα του πρώην Δήμου Ασπροποτάμου λέει πολλά.
Όσον αφορά το Κεράσοβο, θεωρούμε ότι είναι άδικο αυτή η ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση, με μόλις 2 ισοπαλίες στο ενεργητικό της. Κάποια στιγμή στην ιστορική αυτή ομάδα θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες και σοβαρές κινήσεις έτσι ώστε να μην επαλειφθούν ανάλογες πορείες.
Αξιοσημείωτα του αγώνα το γεγονός ότι άργησε να ξεκινήσει το ματς επειδή δεν υπήρχε γιατρός. Τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Δροσίνης, δέχθηκε χρέη γιατρού να κάνει ποδοσφαιριστής της Δόξας, που είναι νοσηλευτής και ότι τα γκολπόστ των φιλοξενούμενων υπερασπίστηκε ο Λ. Παπαδήμος και όχι ο βασικός πορτιέρο της Δόξας Νίκος Ρεσίτης. Τα γκολ που έκριναν τον αγώνα σημειώθηκαν από τους φιλοξενούμενους στην αρχή και το τέλος του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα το σκορ για την Δόξα άνοιξε στο 6΄ ο Γούλας με κεφαλιά και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Παπάς με πλασέ.
Στο πρώτο ημίχρονο θα ξεχωρίζαμε ένα φάουλ του Σκαμπέτη στο 14΄ που έφυγε λίγο άουτ, μια κεφαλιά του Κορέντζελου στο 19΄ που είχε την ίδια τύχη και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο 40΄, που ζήτησαν κόκκινη κάρτα για χτύπημα του Ζήκα στον Μούτσελο.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, είχαν μια πολύ καλή στιγμή με τον Γούλα στο 57΄ να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 67΄να φτάνουν πολύ κοντά στο 2-0, αλλά να μην το πετυχαίνουν καθώς η λόμπα του Παπά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρίκκα και στην συνέχεια ο Ντζίμας που πήρε το ριμπάουντ σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση.
Στο 73΄ ο Κοσμάς από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ και στο 85΄ο Σκεπετάρης έδωσε έτοιμο γκολ στο επανεμφανισθέντα Π. Παπαδήμο, στον οποίο όμως είπε όχι ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Κεράσοβο : Ν. Τρίκας , Ζιάκας, Τσιγαρίδας Ι., Ρίζος, Μούτσελος, Παπαροϊδάμης (Β.Τσιγαρίδας), Σεντής, Ράπτης Μ., Σακαμπέτης, Λελούδης(79΄ Λάππας Γ.), Κοσμάς .
Ραπτόπουλο: Λ. Παπαδήμος , Ζήκας (Τσιαμάγκας), Ανδρεάκης, Καρανταλής, Μυρισιώτης, Σκεπετάρης, Γούλας Σ., Μπαστάνης, Παππάς (90΄ Κοτούλας), Κορέντζελος, Ντζίμας Θ.(76΄ Π. Παπαδήμος )