Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Προσπάθησαν αλλά έχασαν με 3-0 οι Προπαίδες


Με σκορ 3-0 ηττήθηκαν από την Βοιωτία οι προπαίδες της Ευρυτανίας, στον αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου, στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας στον Ορχομενό. Στο ματς αυτό που έγινε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προπαίδων μικτών ομάδων, του 5ου ομίλου, η ομάδα μας είχε καλή παρουσία, η οποία όμως δεν συνδυάστηκε και με το ποθητό αποτέλεσμα.

Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με την συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου με τον Αποστόλου και στο 23΄ με τον Σπάρο έκαναν το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με την έναρξη της επανάληψης ο Καρδάρας. Την επόμενη (4η) αγωνιστική η Ευρυτανία θα αντιμετωπίσει στις 3 Απριλίου 2011, την Θεσσαλία.
Βοιωτία : Κεφαλάς, Κριεμάδης, Λεοντίου, Σβέρκος, Γκλάβας, Σπάρος, Αποστόλου, Νίκας, Μήτσιος, Καρδάρας, Σκουρτανιώτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι : Κοφίνης, Καραγιάννης, Ράπτης, Μπακοστέργιος, Σταματέλος, Τσιάρας, Στυλιανού
Ευρυτανία : Κωστής, Τσούκας, Κατσαρός, Φύκας, Γαλανός, Χρυσαφόπουλος Χ., Τσίγκας, Αντωνίου Π., Αντωνίου Φ., Λιάγκας, Ρεσίτης, ενώ έπαιξαν και οι Κολοκούρας, Μυρισιώτης και Κώστας Χρυσαφόπουλος.