Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου Παρνασσός 19-20/3/2011 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι Π2-Κ2

Στις 19-20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι στις κατηγορίες Παίδες 2 - Κορασίδες 2 στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, στη θέση Φτερόλακα, με τη συμμετοχή 125 αθλητών και αθλητριών. Αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο χιονοδρομικό κέντρο «Βίτσι» στην Καστοριά. Λόγω των περιορισμένων χιονοπτώσεων, μεταφέρθηκε στον Παρνασσό, με διοργανωτή το σύλλογο χιονοδρόμων - Ορειβατών Αράχοβας. Οι καιρικές συνθήκες και η ποιότητα χιονιού δεν ήταν και οι καλύτερες, αλλά ο αγώνας διεξήχθη χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.
Ο Ε.Ο.Σ Καρπενησίου συμμετείχε με έξι αθλητές και μία αθλήτρια γεννηθείς 1996 – 1997: Καλάλουε Φώτης, Καραγκούνης Νίκος, Τσιάμης Παναγιώτης, Παναγιωτόπουλος Φάνης, Τσιάλτας Αλέξανδρος, Τσιάλτας Βαλάντης, Κολόκα Φωτεινή. Οι αθλητές συνοδεύτηκαν από τον προπονητή Ζαχαράκη Ηλία και τον πρόεδρο του συλλόγου Καραγκούνη Θανάση.
Πιο αναλυτικά το Σάββατο 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης GS. Στην κατηγορία των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Γραμμένος Πέτρος από τον Έσπερο Θεσσαλονίκης, δεύτερος ο Τζιόβας Νίκος από το σύλλογο ΑΛΠΙΣ και τρίτος ο Ψωμιάδης Χρήστος από το σύλλογο της Βέροιας.
Από τους αθλητές του συλλόγου μας ο Καλάλουε Φώτης κατέκτησε την 24η θέση, ο Καραγκούνης Νίκος την 37η θέση, ο Τσιάμης Παναγιώτης την 39η θέση, ο Παναγιωτόπουλος Φάνης την 46η θέση, ο Τσιάλτας Αλέξανδρος την 47η θέση και ο Τσιάλτας Βαλάντης την 49η θέση.
Στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Τζιόβα Αλεξάνδρα από τον σύλλογο ΑΛΠΙΣ, δεύτερη η Δημητριάδου Τάνια από τον σύλλογο της Καστοριάς και τρίτη η Μαστορογιάννη Ιωάννα από το σύλλογο των Γρεβενών. Η αθλήτρια του συλλόγου μας Κολόκα Φωτεινή κατέκτησε την 21η θέση.
Την Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης SL. Στην κατηγορία των αγοριών νικητής αναδείχθηκε ο Βλάχος Μιχάλης από το σύλλογο της Καστοριάς, δεύτερος ο Μπάκας Δημήτρης από το σύλλογο ΑΛΠΙΣ και τρίτος ο Τότσικας Νίκος από το σύλλογο των Γρεβενών.
Από τον Ε.Ο.Σ Καρπενησίου ο Τσιάλτας Αλέξανδρος κατέκτησε την 27η θέση, ο Καραγκούνης Νίκος την 36η θέση, ο Παναγιωτόπουλος Φάνης την 42η θέση, και ο Τσιάλτας Βαλάντης την 46η θέση.
Στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Δημητριάδου Τάνια από τον σύλλογο της Καστοριάς, δεύτερη η Καραπιπέρη Δήμητρα από το σύλλογο της Λάρισας και τρίτη η Σωτηρίου Βασιλική από το σύλλογο της Καστοριάς. Η αθλήτρια του συλλόγου μας Κολόκα Φωτεινή κατέκτησε την 10η θέση.
Την αποστολή συνόδευσαν: ο Ζαχαράκης Ηλίας, (προπονητής)  ο Καραγκούνης Θανάσης & ο Χουλιάρας Κώστας. Την επόμενη Κυριακή 27/3/2011 στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν οι αγώνες κριτηρίων Ν. Ελλάδας για  τις ηλικίες  2000-2001.