Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΠΟΤΑΜΙΑ - ΑΠΟΚ 1-4 Ασταμάτητο το Βελούχι

Ακόμη μια νίκη σημείωσε το Βελούχι, επικρατώντας της Ποταμιάς εκτός έδρας με το επιβλητικό 4-1. Το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ποταμιάς, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των πρωτοπόρων του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Το Βελούχι με την νίκη του αυτή εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ σήμερα θα διεκδικήσει το κύπελλο Ευρυτανίας με αντίπαλο τον Απεραντιακό. 
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με τον Νεοφύτου να χάνει καλή ευκαιρία μόλις στο 3΄ να ανοίξει το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 10΄ με τον Πολυτσέρη να σουτάρει δυνατά και τον Κώτσια να λέει όχι με εντυπωσιακή επέμβαση.
Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης, το Βελούχι φτάνει πολύ κοντά στο γκολ, όμως ο Γενιτσαρόπουλος που πήρε την μπάλα από συμπαίχτη σουταρε από καλή θέση άουτ.
Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους με  τον Μπούρα να μην μπορεί να νικήσει τον Ρεσίτη.
Στο 37΄ο Ζαλοκώστας κέρδισε πέναλτι και ο Γαλανός που ανέλαβε την εκτέλεσε ευστόχησε γράφοντας το 0-1.
Στο 42΄ ο Γενιτσαρόπουλος με ωραίο χτύπημα φάουλ, έστειλε τη μπάλα στο τοίχος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι της Ποταμιάς.
Με το σκορ 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων οι δυο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης (47΄) ο Κουτσουπιάς με σουτ από τα πλάγια έκανε το 2-0 για το Βελούχι και κάπου εκεί η πλάστιγγα, όσον αφορά την υπόθεση νίκη έγειρε για τα καλά υπέρ των πρωτοπόρων του τοπικού μας πρωταθλήματος.  
Δέκα λεπτά όμως αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Α.  Μπούρα, ο Κώτσιας μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, έως και το 85΄, που ο Α. Γενιτσαρόπουλος με φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.
Το τελικό 4-1 για το Βελούχι διαμόρφωσε στο 92΄ ο Τσιλίκας.
Ποταμιά: Χαντζόπουλος, Αζακάς, Μπούρας Α.(85΄ Ελευθερίου), Μαντζιούτας Ν., Τσουκαλάς, Ζαγκότσης Γ.(85΄ Μαλάτος), Νεοφύτου, Κώτσιας, Μαντζιούτας Κ., Φλωράκης Λ., Μπούρας Κ.(71΄ Μπούρας )
ΑΠΟΚ: Ρεσίτης, Πολυτσέρης, Συγκελόπουλος (Τσιλιμέκης), Γενιτσαρόπουλος Κ., Πασσάς, Ντουφεκιάς, Γαλανός(60΄ Φλωράκης Ι.), Ζαλοκώστας (75΄ Τσιλίκας), Πάτρου, Γενιτσαρόπουλος, Κουτσουπιάς