Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΜΟΥΖΑΚΙ 4-3 Dum spiro spero

Όσο παραμένει έστω και μαθηματικά ζωντανός στην υπόθεση παραμονή, μπορεί να ελπίζει ο Απεραντιακός, ότι αν όλα πάνε καλά στα εναπομείναντα παιχνίδια και έλθουν ευνοϊκά μια σειρά άλλα αποτελέσματα, μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό έδειξαν τα παιδιά του Κώστα Πασσά, με την μεγάλη νίκη τους την περασμένη Κυριακή απέναντι στο Μουζάκι με σκορ 4-3.
Βέβαια η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι ελπίδες ελάχιστες, όμως όταν δείχνεις τέτοιο χαρακτήρα ως ομάδα, σε ένα καθοριστικό ματς, τότε σίγουρα έχεις δικαίωμα να ελπίζεις ότι όλα μπορούν να γίνουν.

Αν σε αυτά που αναφέρουμε, προστεθεί και το γεγονός ότι ο επόμενος αντίπαλος, «παίζεται» και μπορεί ο Απεραντιακός να γυρίσει με το τρίποντο από τους γείτονες, τότε με 21 βαθμούς και μεγάλη πίστη, ο Κώστας Πασσάς, που είναι γεννημένος για δύσκολες αποστολές μπορεί στη συνέχεια να τα καταφέρει.
Στο παιχνίδι μας τώρα, όλα ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Με την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου ο Απεραντιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ και σαν να μην έφτανε αυτό στο ημίωρο δέχτηκε και 2ο γκολ και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι το παιχνίδι χάθηκε.
Κάτι τέτοιο όμως δεν το πίστεψαν ποτέ οι παίχτες του Κώστα Πασσά, που κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον για την συνέχεια.
Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στον Απεραντιακό που μπήκε δυνατά στον αγώνα στην επανάληψη αναζητώντας από νωρίς την ισοφάριση και την ολική ανατροπή στην συνέχεια.
Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου του Β΄ Ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Θαμνόπουλο σε 2-2 και στο 58΄ ο Απεραντιακός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τλούπα με κεφαλιά να γράφει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 3-2.
Το τρομερό 10λεπτο των γηπεδούχων  έφερε και άλλο γκολ με τον Λεπτάκη να πετυχαίνει το 1ο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και το 4ο της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 78΄ με τον Κίσσα σε 4-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
8΄ Ο Κεχαγιάς σούταρε από την γραμμή της περιοχής του Απεραντιακού βρήκε στον Κατσίκα και κατέληξε στην δεξιά γωνία του Τσιάμη ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους 0-1
27΄ Ο Μπαλλάς σούταρε από την περιοχή των γηπεδούχων στην δεξιά γωνία 0-2.
33΄ Ο Νταβαρίνος Α εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει άουτ πάνω από το δεξί παραθυράκι του Μάτα.
42΄ Ο Λεπτάκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά βρήκε τον Κατσίκα αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία μειώνοντας σε 1-2
Β΄ Ημίχρονο54΄ Ο Θαμνόπουλος σούταρε από την γραμμή της περιοχής των φιλοξενούμενων με τον τερματοφύλακα να του φεύγει η μπάλα από τα χέρια και να καταλήγει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2
58΄ Ο Νταβαρίνος Α εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά βρήκε τον Τλούπα και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία 3-2
61΄ Ο Νταβαρίνος Α σούταρε από την περιοχή του Μουζακίου απέκρουσε ο Μάτας και στην συνέχεια ο Λεπτάκης σουτ από κοντά στην αριστερή γωνία 4-2
67΄ Ο Νταβαρίνος Α σέντραρε από δεξιά βρήκε τον Τλούπα αυτός σούταρε από την περιοχή απέκρουσε ο Μάτας
71΄ Ο Κεχαγιάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει άουτ λίγο πάνω από το δεξί παραθυράκι
78΄ Ο Κίσσας σουτ από κοντά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια ο Κανιούρας πλάσαρε σε κενό τέρμα 4-3
87΄ Ο Γεωργακόπουλος σούταρε από την περιοχή και πλάγια δεξιά έδιωξε σε κόρνερ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Απεραντιακός: Τσιάμης, Θαμνόπουλος, Μπισμπίκης (Ζήσιμος), Κατσίκας, Κεφαλίδης, Μπουγάτσιας (Ντότσικας), Λέπτάκης, Τλούπας (Μπουμπουρής), Νταβαρίνος Α, Γεωργακόπουλος, Πανακούλιας
Μουζάκι: Μάτας, Σίμος, Γεωργιάδης, Μπαντής, Μιαρίτης (Παπαευαγγέλου), Σιώμος, Μπαλλάς (Κανιούρας), Κεχαγιάς, Κίσσας, Αναστασίοου, Υφαντής (Ζαραμπούκας)