Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ


Με τρικούβερτο γλέντι και πολύ κέφι απ’ το οποίο δεν έλειψαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων και Βίνιανης Ευθύμιος Μιχόπουλος και Φραγκίστας Νίκος Φούκας, καθώς και οι νέες Δημοτικοί Σύμβουλοι Απεραντίων Κλεάνθη Φουρλίγκα και Φραγκίστας Βάσω Φεγγούλη, Δ/ντρια της εφημερίδας μας, ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, γιόρτασαν και φέτος, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ψησταριά της Δυτ. Φραγκίστας, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Φραγκίστας τη Γιορτή της Γυναίκας, το περασμένο Σάββατο 19 Μαρτίου. Η συμμετοχή των γυναικών κάθε ηλικίας από Φραγκίστα και όλα τα γύρω χωριά ήταν μεγάλη, η διοργάνωση από την πρόεδρο κα Ειρήνη Φλέγκα και το Διοικητικό Συμβούλιο άψογη, το τραπέζι πλούσιο για όλα τα γούστα, τα τραγούδια κυρίως παραδοσιακά, και ο χορός αδιάκοπος! Πρώτος μάλιστα κατεπαναληψη τον έσυρε, μαζί με τους Αντιδημάρχους και τις Δημοτικές Συμβούλους, ο Δήμαρχος! Παρόντες επίσης ο Αστυνομικός Διοιηκητής Κερασοχωρίου Δημήτρης Ματσούκας, η Διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Δυτ. Φραγκίστας αδελφή Φεβρωνία και άλλες εκπαιδευτικοί, καθώς επίσης η τοπική Σύμβουλος Αγ. Γεωργίου Βίκυ Μακρή και η προηγούμενη πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ελένη Τελώνη.
Ήταν μια από τις πολύ καλές πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γυναικών που με την πολιτιστική και ποικίλη κοινωνική του παρουσία στα τοπικά δρώμενα όλα αυτά τα χρόνια, επιτελεί το δικό του πολυσήμαντο έργο στις τοπικές κοινωνίες και κυρίως στον ευαίσθητο και ιδιαίτερο χώρο του γυναικείου πληθυσμού τον οποίο προσπαθεί να αναβαθμίζει συνεχώς. Σημαντική οπωσδήποτε, όσο και συμβολική για το ενδιαφέρον της νέας διευρυμένης Δημοτικής Αρχής για τις καθημερινές ανάγκες της Ευρυτάνισσας –μεταξύ των οποίων και η διέξοδος και η ευκαιρία στην ψυχαγωγία- και η προσωπική συμμετοχή του Δημάρχου και των υπολοίπων αυτοδιοικητικών.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, και προ πάντων στα μέλη του Συλλόγου, στις ακούραστες κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του και βεβαίως στη δημιουργική του πρόεδρο κα Ειρήνη Φλέγκα !
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!