Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Φραγκίστα – Παλαιοκατούνα 4-0 - Την σκόρπισε στα (4) σημεία του ορίζοντα

Πραγματικό πολυβόλο η Φραγκίστα, συνέτριψε με 4-0 την νέα Παλαιοκατούνα, σε ένα ματς που ήταν παράσταση για ένα ρόλο όπως τελικά αποδείχτηκε. Οι γηπεδούχοι ανώτεροι σε όλους τους τομείς, επικράτησαν κατά κράτος της ομάδας του Κώστα Λαθύρη, φτάνοντας έτσι στους 9 βαθμούς έναντι ενός μόνο βαθμού που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίχτες της Παλιαοκατούνας.



Η Φραγκίστα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6΄ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γ. Κακαβίτσα να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτοί που δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα με τις συχνές επισκέψεις του στα καρέ του Χριστίδη. Η πίεση αυτή έφερε και νέους καρπούς για το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδήμου, καθότι στο 29΄ ο Σάλτης πέτυχε το 2-0, δίνοντας έτσι σαφές προβάδισμα για το τρίποντο στην ομάδα του. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, προκειμένου να μειώσουν το σκορ, αλλά κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο, διότι οι γηπεδούχοι με καλό κέντρο και διαβασμένοι στην άμυνα, έδινα λύση σε κάθε επίθεση της Παλαιοκατούνας. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ήλθε και το 3ο γκολ της Φραγκίστας με ωραίο, διαγώνιο σουτ του Γούλα και κάπου εκεί η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά υπέρ των γηπεδούχων. Ο Γ. Κακαβίτσας, δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και το 4ο της ομάδας του, δίνοντας έτσι διαστάσεις θριάμβου στην νίκη – πρωτιά των γηπεδούχων.

Το θετικό για την ομάδα της Φραγκίστας είναι ότι σε ένα ακόμη αγώνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία δουλεμένης ομάδας, με παίχτες από το χωριό και αυτό λέει πάρα πολλά. Αντίθετα η Παλαιοκατούνα, χωρίς κανένα ποδοσφαιριστή από το χωριό αλλά έχοντας στην σύνθεσή της, παίχτες από διάφορα μέρη, δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μοιραία γνώρισε την απόλυτα φυσιολογική αυτή ήττα.

Συνθέσεις

ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ: Σάλτης Κ., Γαλανός Ε., Γερονίκος Ι., Λάμπρου, Τουφεκούλας, Μακρής, Γαλανός Χ. (65’ Μπισμπίκης Φ.), Σάλτης Α., Γερονίκος Π., Γούλας Β. (86 Μπισμπίκης Β.), Κακαβίτσας Γ.

ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ: Χριστίδης, Μπίκας Α., Κονδύλης (65’ Λανταφός), Ανοροπάτης, Σαρρής, Στεφάν, Κώτσιας, Πέτρου, Αθανασίου (74’ Κρίντας) , Ιλιέβ, Κουτσοκώστας (55’ Μπλέντζος Π.).