Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ –ΚΕΡΑΣΟΒΟ 1-0 - Μαγική εικόνα

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Απεραντιακός, επικρατώντας του Κερασόβου με το φτωχό 1-0, ένα σκορ όμως που δεν αντικατοπτρίζει την κανονική εικόνα του αγώνα.  Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά, πέρα από το γκολ που σημείωσε ο Καμαρέτσος, είχε δοκάρι αλλά και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει την νίκη του.
Από την άλλη πλευρά το Κεράσοβο, σε ένα ακόμη παιχνίδι πάλεψε χωρίς ωστόσο να μπορέσει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση αυτή.
Σπουδαία εμφάνιση από τον πιτσιρικά πορτιέρο του Κερασόβου Π.Ράπτη, που έδειξε ότι ξέρει να παίζει σε πολλές θέσεις και να αποδίδει εξίσου καλά. Υπέροχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, εντυπωσιακή απόκρουση στο πέναλτι του Ηλιάδη και γενικά σταθερός σε όλο τον αγώνα.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
23΄: Σουτ του Σεντή έξω από την περιοχή έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Φακίτσα.
32΄: Ο Κώτσιας έπιασε σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής του Κερασόβου, με τον Ράπτη να αποκρούει σε κόρνερ.
34΄: Ο Φούκας Σ. μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε δίπλα από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
53΄: Ο Καμαρέτσος με ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του Ράπτη άνοιξε το σκορ (1-0).
67΄: Ψηλοκρεμαστό σουτ του Νταβαρίνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας.
71΄: Ο Κονιαβίτης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Ηλιάδης εκτέλεσε, όμως ο Ράπτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο στην αριστερή του γωνία.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
Απεραντιακός (Κώστας Πασσάς) : Φακίτσας, Σκοτίδας, Γούλας, Ηλιάδης, Κουτσοθανάσης Κ. (69΄ Κονιαβίτης), Κώτσιας (85΄ Κατσίκης), Νταβαρίνος (80΄ Γιαννής), Καμαρέτσος, Ανδρεάκης Σ., Καντούνης, Μιχαήλ
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος) : Ράπτης, Βλάχος Χ. (51΄ Μούτσελος), Ζιάκας, Ρίζος, Ιωάννου, Βλάχος Γ., Λάππας Ι.(Κ-Β) (46΄ Φούκας Λ.), Φούκας Σ .(65΄ Ανδρεάκης Α.), Σεντής, Βλάχος Π., Αρκουμάνης