Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΡΑΦΑ - ΑΙΟΛΟΣ 0 - 1 - Μεγάλο διπλό με δύναμη και πάθος

Με ένα γκολ του Κορέντζελου ο Αίολος πήρε μεγάλη νίκη επί των Αγράφων με 1-ο, φτάνοντας έτσι στους 8 βαθμούς. Οι δυο ομάδες αναγκάστηκαν να παίξουν αυτό το ματς κάτω  από αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε ένα αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πισίνα.
Το συγκρότημα του Ν. Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς να είναι ανώτερο των Αγράφων, πήρε το χρυσό τρίποντο παίζοντας όμως με πάθος και δύναμη και έχοντας σωστή αμυντική τακτική.
Από την άλλη οι πρωτοπόροι του Δημήτρη Αντωνίου, σαφώς επηρεασμένοι από τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, πάσχισαν για την νίκη, που όμως δεν ήλθε, ενώ διαμαρτύρονται ότι δεν τους δόθηκε στην αρχή του αγώνα και ένα πέναλτι.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Φαλτσαριστό σουτ του Ράικου Ν. λίγο έξω από την περιοχή κατέληξε μόλις πάνω από την εστία του Καλύβα.
16΄: Χτύπημα φάουλ του Κατσαρή από πλάγια δεξιά, δυνατή καρφωτή κεφαλιά του Κορέντζελου από κοντά κατέληξε στα δίχτυα του Κατσαντώνη (0-1).
25΄: Εκτέλεση φάουλ του Ντότσικα με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα ο Κόκκοτος στην αριστερή του γωνία, καθώς η μπάλα έσκασε και μπροστά του στο βρεγμένο τερέν.
35΄: Κόρνερ Κατσαρή, κεφαλιά Τσιλίκα από καλή θέση κόντραρε στους αμυντικούς και στην συνέχεια απομάκρυνε ο Κατής.
38΄: Ο Κόκκοτος ύστερα από βαθιά μπαλιά των γηπεδούχων, δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί με την άμυνα του, ο Μάρκης, που επωφελήθηκε σούταρε ωραία προς την εστία, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αίολου.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
47΄: Επέλαση του Καλύβα Κ., μπήκε στην περιοχή, η μπάλα κόλλησε όμως στο βροχερό τερέν και ανέκοψε την προσπάθεια του, με αποτέλεσμα η μπάλα να απομακρυνθεί από την αντίπαλη άμυνα.
55΄: Φαλτσαριστό σουτ Ντότσικα λίγο έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο σωστά τοποθετημένος τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
58΄: Μακρινό δυνατό σουτ του Καλύβα Κ. κατέληξε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κόκκοτου.
88΄: Χτύπημα φάουλ του Ντότσικα από μακριά μπλόκαρε ο Κόκκοτος στην αριστερή του γωνία.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Καλύβας Γ., Θεοχάρης, Πατρώνης (75΄ λ.τρ Τσιγαρίδας), Ράπτης, Κατής, Ντότσικας, Μάρκης, Ζωχάκης (52΄ Γεωργιάδης), Κωστούλας, Καλύβας Κ., Αθανασόπουλος (55΄ Σιταράς Α.)
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος, Ράικος Γ., Αζακάς, Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Νούλας Ο., Κορέντζελος (75΄ Σιταράς Κ.), Νούλας Μ. (26΄ λ.τρ Τσιλίκας), Κατσαρής (56΄ Σιαλμάς), Ράικος Ν.
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)