Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αίολος - Απεραντιακός 0-0 Προσπάθησαν αλλά έμειναν στο μηδέν

Με το στείρο 0-0, ολοκληρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ Αίολου και Απεραντιακού. Οι δυο ομάδες, σε ένα αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, προσπάθησαν για την νίκη, χωρίς όμως να το καταφέρουν και έτσι αρκέστηκαν στην λευκή ισοπαλία, ένα σκορ που γενικά θα λέγαμε που είναι δίκαιο.
Το πρώτο ημιχρόνιο ανήκε στον Κυπελλούχο Ευρυτανίας, που έπαιξε καλύτερη μπάλα, δημιούργησε φάσεις, ωστόσο όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ που θα του έδινε σαφές προβάδισμα για την νίκη, που αγνοεί από την έναρξη του πρωταθλήματος.
Μοιραίος παίχτης για τον Απεραντιακό ο Κωστής που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ και να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα.
Από την άλλη, ο Αίολος του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, καλύτερος στην επανάληψη και προς το τέλος του παιχνιδιού, έψαξε το γκολ δυο φορές με τον πολύ καλό Τσουκαλά, δεν το πέτυχε, όμως παραμένει αήττητος, έχοντας 5 βαθμούς.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
12΄: Ψηλοκρεμαστό σουτ του Κορέντζελου από μακριά έδιωξε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο Κόκκοτος. Μετά την απόκρουση η μπάλα είχε προσκρούσει και στο οριζόντιο δοκάρι.
31΄: Σουτ του Σκοτίδα έξω από την περιοχή απέκρουσε με τις γροθιές ο γκολκίπερ του Αίολου, στην επαναφορά σουτ του Κώτσια κόντραρε στα σώματα.
45΄: Ο Κωστής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι στον Κόκκοτο, αλλά σούταρε ξυστά άουτ από την εστία των γηπεδούχων.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
56΄: Σουτ του Νταβαρίνου κατέληξε έξω από το τέρμα του Κόκκοτου.
75΄: Κόρνερ του Κατσαρή, κεφαλιά του Τσουκαλά έσκασε στο έδαφος και κατέληξε σύρριζα άουτ από το τέρμα του Φακίτσα.
87΄: Συρτό πλασέ του Τσουκαλά μέσα από την περιοχή κατέληξε μόλις άουτ από την εστία του Απεραντιακού.
Συνθέσεις Ομάδων
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος Δ., Ράικος Γ., Αζακάς, Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Σιαλμάς (46΄ Νάσιος), Καρατσίκης (70΄ Νούλας Ο.), Νούλας Μ., Κατσαρής, Ράικος Ν(65΄ Τσιλίκας)
Απεραντιακός (Κώστας Πασσάς) : Φακίτσας, Ηλιάδης, Καμαρέτσος, Κουτσοθανάσης Κ., Σκοτίδας, Κωστής, Κορέντζελος (85΄ Λιάγκος), Κώτσιας (88΄ Κατσίκης), Νταβαρίνος, Κονιαβίτης (46΄ Καντούνης), Ανδρεάκης
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος(ΣΔΠ Ευρυτανίας.