Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ 1-7 Βελούχι 7 αστέρων

Με το επιβλητικό 7-1 επικράτησε των Καμένων Βούρλων, το ΑΠΟΣ, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη την Κυριακή 9/10.
Τα Καμένα Βούρλα παρότι προηγήθηκαν στο σκορ στην συνέχεια κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μια πολύ βαριά ήττα από το υπέροχο Βελούχι. 
Οι Καρπενησιώτες παίζοντας ωραία μπάλα, σκόρπισαν τους γηπεδούχους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τις δύσκολες υποχρεώσεις τους στην συνέχεια.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Ο Γενιτσαρόπουλος Α. σούταρε από την γραμμή της αντίπαλης περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Καραμανώλη.
5΄: Ο Ασπιώτης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και με σουτ στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη διαμόρφωσε το 1-0.
13΄: Σουτ του Μπακαλίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής κατέληξε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των Καμένων Βούρλων.
22΄: Ο Μπακαλίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Καραμανώλη ισοφάρισε σε 1-1.
37΄: Πάσα του Μπακαλίδη από αριστερά, ο Γεωργακόπουλος με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 1-2.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, προβολή του Κατσαδούρου και 1-3.
52΄: Πλασέ του Κουρλού μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και εν συνεχεία στα αντίπαλα δίχτυα (1-4).
56΄: Σουτ του δραστήριου Κουρλού από δεξιά απέκρουσε ο πορτιέρο των γηπεδούχων και στην επαναφορά ο Τσιλιμέκης πλάσαρε στο κενό τέρμα (1-5).
64΄: Σουτ του Μπόνια εντός περιοχής έφυγε ελάχιστα άουτ.
69΄: Πάσα του Φλωράκη δεξιά στον Τσιλιμέκη, ο οποίος από κοντά με σουτ διαμόρφωσε το 1-6.
73΄: Ο Σταμούλης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, ο γκολκίπερ της Φθιωτικής ομάδας απέκρουσε σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Μπόνιας και ο Ζαραβέλης με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-7.
83΄: Σέντρα του Αντωνιάδη από δεξιά, κεφαλιά του Τόλια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λυρούδια.
Καμένα Βούρλα (Στάθης Καλλιμάνης) : Καραμανώλης, Χουλιάρας, Λέσσης, Κυριλής, Τσίντζας, Γουργιώτης, Σπύρου, Νικολάου, Ασπιώτης, Βαργιανίτης, Αθανασίας
ΑΠΟΚ Βελούχι (Πάυλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Γενιτσαρόπουλος Α., Ντουφεκιάς, Ζαλοκώστας, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος, Κουτσουπιάς
Αγωνίστηκαν και οι : Κατελούζος, Ξαγάρας, Σταμούλης, Κρασιάς, Τσιλιμέκης, Κουρλός, Γενιτσαρόπουλος Κ., Μπόνιας, Λυρούδιας, Φλωράκης.