Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Άγιος Προκόπιος-Άγραφα 0-3 Δεν αλλάζει ταρίφα με τίποτε

Ακόμη μια τριάρα για την ομάδα των Αγράφων, ακόμη ένα τρίποντο και μόνος πρώτος στην κορυφή ο Κατσαντώνης, κάνοντας το απόλυτο με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, πέρασε εύκολα από την Παλαιοκατούνα, επικρατώντας με σκορ 3-0 επί του Αγίου Προκοπίου, που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τα Άγραφα, που πήραν δίκαια την νίκη και το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Τα Άγραφα με αλλαγές στην ενδεκάδα, τον Ντότσικα να παίζει για πρώτη φορά φέτος και τον Πάνο Ζωχάκη, που ήταν από τους κορυφαίους να ξεκινά από την αρχή, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση ωστόσο όμως το 2ο τέρμα τους το σημείωσαν στο 72΄ και το γεγονός αυτό δημιούργησε πρόσκαιρα κάποιο άγχος στην ομάδα, που ξεπεράστηκε, τόσο με το 2-0, όσο και με το 3-0 στην συνέχεια.
Περικλής Πλακιάς, έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νέους παίχτες, οι οποίοι θα λέγαμε ανταποκρίθηκαν εν μέρει στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα, αφήνοντας τον νεαρό προπονητή ικανοποιημένο.  Έπαιξαν για πρώτη φορά ο Γιώργος Βασιλείου, ο Χρήστος Σιλεβίστας, ο Παναγιώτης Τσιάμης, όπως και ο Πάνος Βασιλείου, οι οποίο σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά. Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι από τους γηπεδούχους απουσίαζαν δυο βασικά στελέχη, οι Γ. Νταλαφούρας και Γιάννης Κρασιάς, απουσίες που έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στον αγώνα, για τους γηπεδούχους.
Την επόμενη αγωνιστική ο Άγιος Προκόπιος παίζει εκτός έδρας με την Ποταμιά και τα Άγραφα υποδέχονται τον Αίολο.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Κόρνερ (Δεύτερο κατά σειρά) του Πλακιά απέκρουσαν αρχικά οι αμυνόμενοι, σουτ του Τσίπρα έξω περιοχή κατέληξε αρκετά άουτ.
7΄: Σέντρα του Ντότσικα από αριστερά, ο Κωστούλας με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία των γηπεδούχων (0-1).
26΄: Σέντρα του Θεοχάρη από δεξιά, κεφαλιά του Μπισμπίκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαθύρη.
30΄: Ο Κωστούλας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από πλάγια, αλλά πλάσαρε άουτ.
32΄: Χτύπημα φάουλ του Πλακιά απομάκρυνε την τελευταία στιγμή ο Κατής, προτού μπει στην φάση επιθετικός των γηπεδούχων.
40΄: Πάσα του Μπισμπίκη στον Κόγια και σουτ του τελευταίου κατέληξε έξω από την εστία των γηπεδούχων.
Β΄ Μέρος – Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Ο Κωστούλας σούταρε από καλή θέση, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει σε κόρνερ.
60΄: Κεφαλιά του Παρούτσα κόντραρε στα σώματα τον αντιπάλων του.
65΄: Μακρινό σουτ του Πάτρου μπλόκαρε ο Καλύβας.
68΄: Ο Καλύβας πλάσαρε μόνος απέναντι στον Λαθύρη Γ., ο οποίος είπε «όχι» εκ νέου.
70΄: Πλασέ του Γεωργιάδη απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αστέρα, στην συνέχεια η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά ο Λαθύρης Γ. μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
72΄: Σέντρα του Θεοχάρη από δεξιά, κεφαλιά του Κωστούλα κατέληξε στο «Γ» της αντίπαλης εστίας (0-2).
75΄: Ο Λαθύρης Ι. έπιασε κεφαλιά, ύστερα από στημένη μπάλα, αλλά πέρασε άουτ.
80΄: Κούρσα του Μάρκη από δεξιά, ο οποίος απόφυγε δυο αντιπάλους, σέντραρε παράλληλα και ο Γεωργιάδης με προβολή διαμόρφωσε το 0-3.
85΄: Γύρισμα του Θεοχάρη στον Καλύβα, κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγιος Προκόπιος (Περικλής Πλακιάς) : Λαθύρης Γ., Τσάκνης, Τσίπρας, Τσιάμης(57΄ Βασιλείου Π.), Γκούρλιας, Πλακιάς, Πάτρου (83΄ Τσέκας), Λαθύρης Δ. (50΄ Σιλεβίστας), Παρούτσας, Λαθύρης Ι., Βασιλείου Γ.
Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Καλύβας Γ., Θεοχάρης, Σβερώνης Λ., Τσιγαρίδας, Κατής, Ζωχάκης (55΄ Γεωργιάδης), Μάρκης, Μπισμπίκης, Κωστούλας (81΄ Αθανασόπουλος), Κόγιας, Ντότσικας(57΄ Καλύβας Κ.)
Διαιτητής : Ευάγγελος Βλάχος (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος  Βοηθός : Γιώργος Σκάρλας (ΣΔΠ Φθιώτιδας) 2ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ευρυτανίας