Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθηκαν τρεις (3) ημεδαποί, για κλοπή καλωδίων


Συνελήφθησαν χθες, (11-10-2011), το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης
Φθιώτιδας, του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας και του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA, ηλικίας 29, 25 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα οι δράστες, περί ώρα 18:00΄, αφαίρεσαν από εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Στυλίδας καλώδια χαλκού συνολικού μήκους εκατό (100) μέτρων.

Κατά την διάρκεια της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από 59χρονο ημεδαπό, φύλακα παρακείμενης Ανώνυμης Εταιρίας, επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν το όχημά τους συγκρούσθηκε με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του φύλακα προκαλώντας του υλικές φθορές και τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς Λαμία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες, περί ώρα 18:30΄, πλησίον πρατηρίου υγρών καυσίμων στη περιοχή της Λαμίας και τους συνέλαβαν, ενώ σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν τα κλοπιμαία και κατασχέθηκαν στη καρότσα του οχήματος των δραστών.

Το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Στυλίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.