Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μυρίκη-Ποταμιά 0-0 Κόλλησαν στο μηδέν

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ Μυρίκης και Ποταμιάς.  Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να φτάσει στην νίκη, όμως δεν τις αξιοποίησε. Ήταν καλύτερη στα «σημεία» και κυρίως με επικίνδυνες αντεπιθέσεις θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα. Πρόσεξε περισσότερο την αμυντική της λειτουργία και είχε πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν.
Η Μυρίκη του Βασίλη Φούκα μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος όπου και έφτασε με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Γιάννη Χατζιράι και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα. Την ερχόμενη αγωνιστική η Μυρίκη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κρέντη και η Ποταμιά υποδέχεται τον Απεραντιακό.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
17΄ : Αδύναμο σουτ του Μπίκα από πλάγια δεξιά μπλόκαρε εύκολα ο Μεριγκούνης.
32΄ : Ο Κοσμάς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γιαννόπουλος μπήκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν πλάσαρε καλά εξ επαφής με τον πορτιέρο της Μυρίκης να μαζεύει εύκολα.
39΄ : Ο Μαντζιούτας έκανε την παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Κοτρώνης από κοντά δεν βρήκε την μπάλα και ο Γιαννόπουλος μέσα από την μικρή περιοχή σε κενή εστία έκανε την προβολή πάνω από τα δοκάρια των «κόκκινων» χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
44΄ : Μετά από λάθος της άμυνας των Μεγαλοχωριτών, ο Σαϊτης επωφελήθηκε από αριστερά μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε χαμηλά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της Ποταμιάς.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
54΄ : Ο Γιαννακόπουλος έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Γιαννόπουλος κατέβασε το ύψος του πέναλτι χωρίς πίεση πλάσαρε, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, ο Μεριγκούνης έπεσε και απέκρουσε σωτήρια από την δεξιά του γωνία σε κόρνερ.
69΄ : Ο Σιταράς πάσαρε στον Σαϊτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σούταρε, όμως ο πορτιέρο της Ποταμιάς απέκρουσε αρχικά και στην συνέχεια μπλόκαρε.
71΄ : Ο Ράπτης έκανε την επέλαση από δεξιά, δοκίμασε την σέντρα-σουτ, αλλά ο Χατζιράι απομάκρυνε σε κόρνερ.
72΄ : Ο Γιαννακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μεριγκούνης απέκρουσε και ο Σαπούνης από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
74΄ : Σουτ του Τριανταφυλλόπουλου μέσα από την περιοχή και αριστερά μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των Μεγαλοχωριτών.
79΄ : Ζαλοκώστας και Μεριγκούνης δεν συνεννοήθηκαν καλά, ο ταχύτατος Γιαννακόπουλος έκλεψε την μπάλα και από δύσκολη θέση πλάγια αριστερά πλάσαρε σε κενή εστία στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Μυρίκης χάνοντας την πιο κλασσική στιγμή του παιχνιδιού.
81΄ : Ο Κολόκας βρήκε τον Σαϊτη, ο οποίος απέφυγε τον Κοσμά, μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε άουτ από την αριστερή γωνία της Ποταμιάς.
Συνθέσεις ομάδων
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας) : Μεριγκούνης, Παχής, Ζαχαράκης, Κολόκας, Ζαλοκώστας, Λώλος(57΄ Τριανταφυλλόπουλος), Λέρης(58΄ Φούκας), Γκορόγιας Δ., Σιταράς, Σαϊτης, Ράπτης(74΄ Μπουμπουρής)
Ποταμιά (Σπύρος Κολόκας) : Χατζιράι, Μπίκας, Μπούρας Α., Αζακάς(60΄ λ.τρ. Γκορόγιας Ι.), Κοσμάς, Ζαγκότσης, Μαντζιούτας, Κοτρώνης(78΄ Μισύρης), Γιαννόπουλος, Σαπούνης(73΄ Καλτσής), Γιαννακόπουλος
Διαιτητής : Χρήστος Σταμάτης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Κώστας Νικολάου (ΣΔΠ Ευρυτανίας)